Spor

Sivaslı Sporcu Avusturya'da Gurur Yaşattı

Avusturya'nın Graz şehrinde yapılan “Judo Gençler Avrupa Kupasında” Sivaslı Galatasaray Kulübü sporcusu Begümnaz Doğruyol, ikinci olarak gururlandırdı.

Sivaslı Sporcu Avusturya'da Gurur Yaşattı
03-06-2024 10:24
SİVAS

Sevda ÇİFTÇİ 

01-02 Haziran 2024 tarihleri arasında Avusturya Graz kentinde düzenlenen Judo Gençler Avrupa Kupası sona erdi.

Heyecan dolu şampiyonaya 30 ülkeden 435 judoka katılım sağlarken, sporcular dereceye girebilmek için ter döktü.

Şampiyonaya Sivas Sporcu Eğitim Merkezi’nin eski sporcusu ve şuanda Galatasaray Kulübü Sporcusu Begümnaz Doğruyol, ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Begümnaz, Avrupa 2’ncliği elde ederek büyük bir başarıya imza attı. Gençler kategorisinde ilk defa yarışan Sivaslı Begümnaz, güzel bir başlangıç yaparak bu kategoride büyük başarılar elde edeceğini göstermiş oldu.

GÜZELİMDAĞ TEBRİK ETTİ

Sporcuyu yetiştiren antrenör Bekir Güzelimdağ yaptığı açıklamasında, Begümnaz ile gurur duyduklarını belirterek, “1-2 Haziran Tarihleri arasında Avusturya'nın Graz şehrinde yapılan Gençler Avrupa Kupasın da Sivas Sporcu Eğitim Merkezi ve Galatasaray Kulübü sporcusu Begümnaz Doğruyol, ikinci olarak gümüş madalya aldı ve bizleri gururlandırdı. Gençler kategorisinde ilk defa yarışan Begümnaz Doğruyol güzel bir başlangıç yaparak bu kategoride de büyük başarılar elde edeceğini göstermiş oldu. Kendisiyle gerçekten gurur duyuyoruz. Kendisini kutluyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER