Gündem

Sivaslılardan Çok Tokatlılar Sevindi! YHT Yarın Hizmete Girecek!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının Yıldızeli istasyonu yarın hizmete girecek.  AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Tokat için büyük bir kazanım olacağını günler öncesinden dile getirdi.

Sivaslılardan Çok Tokatlılar Sevindi! YHT Yarın Hizmete Girecek!
22-09-2024 10:25
SİVAS

Adem Sabit NALBANT

27 Nisan 2023 tarihinde açılışı yapılan Ankara- Sivas Yüksek Hızlı Tren hattına yeni bir istasyon daha eklendi.

Hızlı trenin Yıldızeli istasyonunda sürdürülen çalışmalar tamamlandı. İstasyon yarın itibariyle kullanıma sunulacak.

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, hızlı tren istasyonunun hayırlı olmasını temenni ederek “Sivas'ımıza kazandırdığımız yeni yatırımlarla hizmet ağımızı genişletmeye devam ediyoruz. 23 Eylül'den itibaren Yüksek Hızlı Tren Yıldızeli'nde duracak. Hemşehrilerimiz artık daha kısa sürede sevdiklerine ulaşabilecek. Sivas'ımıza hayırlı olmasını diler, tüm hemşehrilerimize şimdiden hayırlı yolculuklar dileriz.” dedi.

Hakan Aksu ise, "Sivas’ımızın her köşesine hizmet götürmeye devam ediyoruz. 23 Eylül Pazartesi gününden itibaren Yüksek Hızlı Tren Yıldızeli İstasyonu'nda durarak hemşehrilerimize daha hızlı ve konforlu ulaşım imkânı sunacak. Yeni istasyon Sivas’ımıza ve Yıldızeli’mize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı. 

AK Parti Tokat Milletvekili Cüneyt Aldemir, Yıldızeli YHT durağında incelemelerde bulunarak,  “Tokat’ımız için büyük bir kazanım olacak Yıldızeli YHT İstasyonu’nda son aşamaya geldik ve tüm kontrollerimizi titizlikle tamamlayarak bu önemli projenin açılışına adım adım yaklaşıyoruz” demişti. 


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER