Spor

Sivasspor 3 puan istiyor

Ligde geçen hafta Hatayspor’u yenerek yeniden ayağa kalkan Sivasspor, yarın akşam saat 20.00’da deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak. Rakibini yenip 3 puanı hanesine yazdırmak isteyen Yiğidolar, yeni bir seri başlatmayı hedefliyor.

Sivasspor 3 puan istiyor
24-10-2024 10:00
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Adana Demirspor ile Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında yarın oynanacak olan maçla birlikte 7. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan 6 mücadelede 1 Sivas’ın galibiyeti ile 3’ü de Adana’nın galibiyeti ile sonuçlandı. Geride kalan 2 maç ise beraberlikle sona erdi.

İki takım en son Süper Lig’de geçen sezonunun ikinci devresinde Adana’da karşılaşmış, maç 4-1 Adana’nın galbiiyeti ile sonuçlanmıştı.

SİVAS YENDİ, ADANA YENİLDİ

Sivasspor sezonun 9. maçında sahasında Hatayspor’u 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatmıştı. Adana Demirspor ise sahasında Samsunspor’a 3-1 mağlup olmuştu.

TAKIMLARIN LİGDEKİ PERFORMANSI NASIL?

Yiğidolar, ligde geride kalan 9 haftanın ardından 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyeti ile 11 puanla ligde 10. sırada bulunuyor. Yiğidolar ligde 11 gol atarken kalesinde ise 13 gole engel olamadı. Adana ise, 1 puanla 19. basamakta yer alıyor. Ligde 1 beraberliği ve 7 mağlubiyeti bulunan Adana, rakip filelere 7 gol atarken kalesinde ise 20 gol gördü.

UĞUR ÇİFTÇİ SINIRDA!

Sivasspor’un Adana Demirspor ile oynayacağı maçta 1 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Kırmızı-beyazlılar’da 3 sarı kartı bulunan kaptan Uğur Çiftçi, Adana Demirspor karşısında sarı kart görmesi halinde bir sonraki hafta oynanacak müsabakada görev alamayacak.

GÖZLER MANAJ’DA

Müsabaka öncesi Sivasspor’da 3 golü bulunan Rey Manaj, takımın en golcü isimi konumunda yer alıyor. Adana Demirspor’da ise 3 golle Yusuf Barası, takımın en golcü isimi durumunda.

YİĞİDONUN 644. MÜSABAKASI

Kırmızı-beyazlılar, Süper Lig'de 644. müsabakasına çıkıyor. Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubunda bugüne kadar 643 maça çıktı. Yiğidolar, Süper Lig'de 238 galibiyet, 178 beraberlik ve 227 mağlubiyet aldı. 875 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, 885 golü de kalesinde gördü. Sivasspor ligde toplam 892 puan topladı.

FAVORİ SİVASSPOR GÖSTERİLDİ

İddia, Adana-Sivas maçının oranlarını açıkladı. Buna göre Sivasspor’un, Adana Demirspor karşısındaki galibiyetine 1.93 oran verilirken, Adana Demirspor’a da 2.79 oran verildi. Maçın beraberlikle sonuçlanmasına ise 3.17 oran verildi.

MAÇ SAATİ HAVA NASIL?

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, Adana’da hava az bulutlu olacak. En yüksek sıcaklık değeri 28°C, en düşük sıcaklık ise 11°C olacak. Maç saati ise hava sıcaklığının 16°C olması bekleniyor.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER