Spor

Sivasspor Taraftarından Ulaş Karasu’ya Tepki!

CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu’nun oğlunun doğum günü kutlamalarında sarı-kırmızı balonlar ve Galatasaray forması dikkat çekerken, Sivassporlu taraftarlar bu duruma tepki gösterdi.

Sivasspor Taraftarından Ulaş Karasu’ya Tepki!
14-10-2024 09:30
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Net Global Sivasspor’u hemen hemen her maç sonunda tebrik eden Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, oğlunu Galatasaraylı yetiştiriyor.

Milletvekili Ulaş Karasu’nun oğlu Cömert Mert Karasu’nun doğum günü kutlamalarında sarı-kırmızı balonlar ve Galatasaray forması dikkat çekti.

Doğum günü fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından bazı Sivasspor taraftarları, milletvekilinin bu tercihine tepki göstererek, sosyal medyadan eleştirdi.

“HAYAL KIRIKLIĞI”

Sivasspor taraftarları, sosyal medya üzerinden Ulaş Karasu’yu etiketleyerek yorum yaptılar. Taraftarlar, “Sivas Milletvekili olarak Sivasspor formasıyla kamuoyuna açıklamalar yaparken, oğlunun doğum gününde Galatasaray forması tercih etmesi gerçekten biz Sivassporluları üzdü. Her fırsatta Sivas’ın sorunlarını TBMM’de gündeme getirmeye çalışan Karasu, oğlu Cömert Mert Karasu’yu resmen fanatik Galatasaraylı olarak yetiştiriyor. Bu bir Sivaslı Milletvekiline yakışmayan hareketler” şeklinde yorumlarda bulundular.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER