Spor

Sivasspor Taraftarlarından Bülent Uygun'a Tepki: 'Kafa Sallamak Yakışmadı'

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Hatayspor maçında ‘Bülent Hoca Takım Niye Oynamıyor?’ tezahüratı yapan taraftara dönerek kafa salladı. O anlar cep telefonu kamerası ile kayıt edildi.

Sivasspor Taraftarlarından Bülent Uygun'a Tepki: 'Kafa Sallamak Yakışmadı'
23-10-2024 11:33
SİVAS

Süper Lig'de inişli çıkışlı bir grafik çizen Sivasspor, 9. haftadaki maçta Hatayspor’u 3-2 mağlup etti ancak tepkilerin odağında yine Teknik Direktör Bülent Uygun vardı.

 

Sezon başından bu yana oynattığı futbol nedeniyle eleştirilerin hedefi olan Uygun’un Hatayspor maçındaki davranışları dikkatlerden kaçmadı.

Maç esnasında yaptığı hareketlerle tepki toplayan Bülent Uygun, taraftara da kafa salladı.

“TAKIM NİYE OYNAMIYOR?”

Sivasspor 2-1 mağlup durumdayken, VIP bölümünde bulunan bazı taraftarlar ‘Bülent Hoca Takım Niye Oynamıyor?’ tezahüratı yaptı. Bunun ardından Bülent Uygun, taraftara dönerek sinirli bir şekilde kafasını salladı. O anlar bir taraftarın cep telefonu kamerası ile kayıt edildi. Daha sonra taraftarlar ise Bülent Uygun’a sert dille tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDIRIYORLAR

Taraftarlar sosyal medya üzerinden Bülent Uygun’un kafa salladığı videoyu paylaşarak, “Bir hocanın bir taraftarla bu şekilde polemiğe girmesi büyük yanlış. O artistlik neyin nesi. Bu takımın sahibi taraftardır sen değilsin. Elbet bir gün takımdan gideceksin. O zaman kafa sallarsın. İstifa et, istifa etmek de bir hizmettir” şeklinde yorum yaptılar.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER