Spor

Sivasspor’un Yıldızı Dortmund’da

Sivasspor’un yıldız ismi Borssia Dortmund'da Nuri Şahin ile çalışacak.

Sivasspor’un Yıldızı Dortmund’da
28-06-2024 09:59
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin'in yardımcıları belli oldu.

Nuri Şahin, Antalyaspor'u çalıştırdığı dönemde yardımcısı olan ve eski Sivassporlu yıldız futbolculardan Ertuğrul Arslan’ı da ekibine dahil etti.

Edin Terzic’in ayrılmasının ardından Borussia Dortmund'un başına geçen Nuri Şahin'in teknik ekibi, kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile duyuruldu. Şahin'in ekibinde, 44 yaşındaki Ertuğrul Arslan yer alacak. Ayrıca, Borussia Dortmund’da uzun yıllar birlikte forma giydiği Lukasz Piszczek de Şahin’in ekibine katıldı.

44 yaşındaki Türk antrenör, yine Antalyaspor’da Ertuğrul Şahin’in ekibinde bulunmuştu. Arslan, Şahin ile başarılı bir işbirliği gerçekleştirmiş ve teknik ekibin vazgeçilmezlerinden biri olmuştu.

2002-2007 SEZONUDA SİVASSPOR’DAYDI

Öte yandan Ertuğrul Arslan, Kayserispor altyapısında futbola başladı ve ardından 1998 senesinde A takıma yükseldi. Burada 4 sene oynadıktan sonra Sivasspor'a transfer oldu. Sivasspor'da oldukça başarılı 3 sezon geçirdi ve Sivasspor ile 2004-2005 sezonunu 1. Lig şampiyonu olarak bitirerek Süper Lig'e yükselmeyi başardı. Sonraki sezonda takımda fazla şans bulamadı ve sezonun devre arasında sezon sonuna kadar 1. Lig takımlarından Bursaspor'a kiralandı

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER