Spor

Son Dakika: Sivasspor 4 Futbolcuyla Anlaşma Sağladı!

EMS Yapı Sivasspor, yeni sezon öncesi 4 isim ile anlaştı. 1 stoper, 1 orta saha, 1 on numara ve 1 forvet ile görüşmeler de son aşamaya gelen kırmızı-beyazlı kulüp önümüzdeki günlerde yeni futbolculara imza attıracak.

Son Dakika: Sivasspor 4 Futbolcuyla Anlaşma Sağladı!
25-06-2024 10:24
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Yeni sezona güzel bir başlangıç yapmak isteyen EMS Yapı Sivasspor’da, transfer çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.

Bu kapsamda Teknik Direktörü Bülent Uygun ile transfer komitesindekilerle beraber futbolcu arayışları ve görüşmeleri devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, kırmızı-beyazlı kulüp 4 isim ile anlaştı. 1 stoper, 1 orta saha, 1 on numara, 1 forvet ile görüşmeler de son aşamaya geldi. Kısa süre içerisinde Sivasspor Kulübü tarafından resmi açıklamanın yapılacağı da alınan bilgiler arasında.

TRANSFER KOMİTESİ ÇALIŞIYOR

Yeni sezona genç bir kadro kurmak isteyen Sivasspor Yönetim Kurulu tarafından oluşturulan transfer komitesi, belirlenen scoutlarla beraber Komite Başkanı Gökhan Karagöl öncülüğünde transfer görüşmelerini sürdürüyor.

SİVAS’A GELECEKLER

Görüşmesi tamamlanan yeni futbolcular ise Sivas'a gelecek. Önümüzdeki günlerde Sivas’a gelecek olan transferler kulüp tarafından düzenlenecek imza töreni ile kırmızı-beyazlı sözleşmeye imza atacak.

3 FUTBOLCU İLE YENİDEN ANLAŞILDI

Sivasspor bugüne kadar ise 3 futbolcu ile yeniden anlaştığını duyurmuştu. Alaaddin Okumuş, Ali Şaşal Vural ve Murat Paluli ile yeniden sözleşme imzalayan kırmızı-beyazlıların bundan sonraki transferde izleyeceği yol da merakla bekleniyor.

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTECEK?

Türkiye'de 2024-2025 Futbol sezonu için transfer dönemi geçtiğimiz gün resmen başladı. 82 gün sürecek transfer sezonu 13 Eylül'de sona erecek. 2024-2025 sezonu 9,10,11 ve 12 Ağustos’ta oynanacak maçlar ile başlayacak. İkinci transfer veya diğer bir ifadeyle ara transfer sezonu ise 13 Ocak 2025’te başlayacak ve 11 Şubat 2025’te sona erecek.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER