Ekonomi

STSO “Geri Vites” Yaptı!

Sivas’ta 26-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan giyim fuarına önce onay veren Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO), fuarın iptal edilme kararının ardından “geri vites” yaptı. STSO’dan yapılan açıklamada, “Yerel esnafımızı zarara uğratacak şekilde sıcak satışların yapıldığı fuarların, karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz” denildi.

STSO “Geri Vites” Yaptı!
25-06-2024 16:06
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas’ta 26-30 Haziran tarihleri arasında Sivas Ticaret ve Sanayi Odasının (STSO) izni ile yapılması planlanan giyim fuarının iptal edilmesi tepkiyle karşılandı.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (SESOB) baskısı sonrası geri adım atan Zeki Özdemir başkanlığındaki STSO dün “geri vites” yaptı.

İlk önce fuarın gerçekleştirilmesine onay veren STSO, fuarın iptal edileceğinin netlik kazanmasının ardından şu paylaşımda bulundu:

“Fuarlar, yerel ekonomiyi canlandırma, yeni iş fırsatları yaratma ve sektörler arası iş birliğini güçlendirme potansiyeline sahip olduğu için büyük önem taşımaktadır. Elbette fuarlar düzenlenmeli ancak fuarlar düzenlenirken yerel esnafımızın da korunması önceliğimizdir. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilimizin sosyo-ekonomik kalkınmasına ve ticaretinin geliştirilmesine katkı sunmak için üyelerimizin beklentileri doğrultusunda kaliteli ve katma değerli hizmet üretmekteyiz. Sonuç olarak, fuarların düzenlenmesi ve yerel esnafın korunması arasındaki denge muhakkak sağlanmalıdır. Misyonumuz gereği bu dengeyi gözeterek, yerel esnafımızı zarara uğratacak şekilde sıcak satışların yapıldığı fuarların, karşısında olduğumuzu belirtmek isteriz.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Ekko 2 gün önce
Yani diyorsununuz ki iki tane esnaf yüzlerce Sivaslıyı kazıklayıp dursun.
Esnaf_ali 2 gün önce
Sağolun başkanım 30 liralık malı 100 liraya satmaya devam ????????????????
muro 3 gün önce
yazıklar olsun size üç beş esnaf millete kazık atamayacak diye yüzbinlerin menfaatine olan bir şeye engel oldunuz.
Muzaffer 3 gün önce
Yerel halkın menfaatlerini kim koruyacak
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER