Politika

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Gitti

Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü Adnan Kahveci, Anayasa Mahkemesi Başkanlığında görevlendirildi.

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Gitti
01-07-2024 12:56
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Tapu ve Kadastro 20. Bölge Müdürü olarak ilimizde görev yapan hemşerimiz Adnan Kahveci, Anayasa Mahkemesi Başkanlığına atandı.

Yaklaşık 5 yıldır ilimizde görev yapan ve Sivaslılar tarafından da sevilen ve sayılan Adnan Kahveci, görev yaptığı kurum çalışanları ve birçok kurum müdürü tarafından uğurlandı.

Tapu Dairesi ve Yabancı İşler Dairesi Başkanlığı görevini yapan ve Sivas’ta da önemli hizmetlerde bulunan Kahveci, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni hizmet binasının yapılmasında önemli rol üstlenmişti.

Yeni kurum binasını Sivas’a kazandıran Kahveci, Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü’nün en önemli projelerinin mimarı çalışkan dürüst biri olarak bilinmekteydi.

Kahveci’nin iyi bir idareci ve devlet adamı olması münasebetiyle gidişinin kurum çalışanlarını üzdüğünü ancak böylesi önemli bir göreve gittiği içinde gurur duyduklarını belirten kurum personeli, “Bizler razıyız, Sivas için önemli bir değerdi. Yeni görevinde de başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki gittiği yere de değer katacaktır” ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER