Spor

Taraftarın İstifa Çağrısına Uygun’dan Sert Cevap! Memlekete Yararı Olmayan Adam...

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, sosyal medyada taraftarın istifa çağrısına yanıt verdi. Uygun, “Tazminatımı öde edeceğim memlekete yararı olmayan adam olarak” yanıtını verdi.

Taraftarın İstifa Çağrısına Uygun’dan Sert Cevap! Memlekete Yararı Olmayan Adam...
23-09-2024 11:55
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından Sivassporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden maç hakkında paylaşımlar yaparak yorum paylaştılar.

Bir taraftar da sosyal medya üzerinden Bülent Uygun’un fotoğrafının altına ‘İstifa’ yorumu yazdı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise, bu yoruma cevap verdi. Uygun, yazan taraftarı etiketleyerek, “Tazminatımı öde edeceğim memlekete yararı olmayan adam olarak” yanıtını verdi.

“GEL SENİ OYNATAYIM!”

Başka bir Sivasspor taraftarı ise ‘Ali Şaşal 1 puan sana yazılır. Kayıp iki puan inadına 90 dakika Emrah’ı oynatan Bülent kabadayıya yazılır’ yorumunu paylaştı. Teknik Direktör Uygun’un da bu yoruma cevabı gecikmedi. Uygun, yazan taraftarı etiketleyerek, “Gel seni oynatayım yeğen” cevabını paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bülent Uygun’un taraftarların yorumlarının altına vermiş olduğu bu cevaplar sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar cevapları ekran fotoğrafı alarak paylaşırken, Uygun’a tepki gösterdiler. Uygun’un bu hafta içerisinde yapacağı basın açıklamasında konuya ilişkin bir cevap vermesi bekleniyor.


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
İsa Koçak 4 hafta önce
Sonuna kadar bülent uygun, adam gibi adam
Ali Nar 4 hafta önce
Gülümseten diyaloglar Bülent hocam biz senin Sivas'ı Sivassporu ne kadar çok sevdiğini biliyoruz sen kimseye aldırış etme
Mustafa Polat 4 hafta önce
İstifa,istifa diyen boş beyinli yaratiklar, siz futbolu bilmeyen sadece bir şey yazmis olmak maksadiyla hareket edenler yeter artik yazmayin susun. Sivas sporun ve yonetiminin sizin gibi bos zekali yaratiklara ihtiyaci yok
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER