Spor

Taraftarlardan Sivasspor'a Çağrı: Şeyda Yılmaz için Maça Siyah Formayla Çıkın!

Sivassporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden, şehit olan polis memuru hemşehrimiz Şeyda Yılmaz için bu hafta oynanacak maça siyah formayla çıkılsın dedi.

Taraftarlardan Sivasspor'a Çağrı: Şeyda Yılmaz için Maça Siyah Formayla Çıkın!
24-09-2024 11:00
SİVAS

Hayrullah AĞKAŞ

İstanbul’da görevi sırasında çıkan çatışmada şehit olan polis memuru hemşehrimiz Şeyda Yılmaz, binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Acısı devam eden Yılmaz için Sivassporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden çağrıda bulundu. Sivassporlu taraftarlar Şeyda Yılmaz için bu hafta oynanacak maça siyah formayla çıkılsın dedi.

Taraftarların cuma akşamı Sivas’ta oynanacak Başakşehir maçına Sivasspor’un siyah forma ile çıkılma önerisi ise sosyal medyada olumlu yönde yorumlar aldı.

 

Kırmızı-beyazlı takımın taraftarları konu ile ilgili sosyal medya üzerinden, “Şehidimiz Şeyda Yılmaz için, cuma günü oynayacağımız Başakşehir maçında Sivasspor siyah forma giymelidir. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah şehidimizin. İnşallah Sivasspor Kulübü böyle bir davranış gerçekleştirir” şeklinde yorum yaptılar.

 


Editor : Hayrullah Ağkaş
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER