Eğitim

Tecrübelerini Paylaştılar--Video

Tecrübelerini Paylaştılar--Video

Tecrübelerini Paylaştılar--Video
03-04-2019 07:00


AHMET TIRPAN

Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü tarafından 3´üncü Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında program düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu´nda gerçekleşen programa Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Erdem ve çok sayıda öğrenci katıldı.

?KARİYER GÜNLERİ GELENEK HALİNE GELDİ?

Programda konuşan Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meltem Sarıoğlu Cebeci, ?Biliyorsunuz iş bulmada mühendislik en önemli problemlerden bir tanesi. İş yerinizi kendiniz arayacaksınız veya kendiniz kuracaksınız. Bazı arkadaşlarımız kamu sektörüne girerken bazı arkadaşlarımız da özel sektörde kendi işlerini kurmak için çaba harcıyorlar. Dediğim gibi bu kariyer günleri artık bir gelenek haline geldi. İnşallah bundan sonra da devam eder. Amacımız öğrencilerle mezunlarımızı bir araya getirip dertleşmelerini sağlamak, yol göstermek. Kimi belki iş bulma imkanı sağlayacak veya yol gösterecek. Mezunlarımızın o anlamda birbirleriyle iletişimde olmaları çok önemli? dedi.

?ÇOK ÖNEMLİ BİR PLATFORM?

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Erdem, ?Kariyer Günleri, gerek özel sektörde gerekse kamu sektöründe çalışan mezunlarımızın tecrübelerini aktarmaları açısından hem de aynı zamanda öğrencilerimizin geleceğe hazırlanmalarını sağlayabilmek açısından çok önemli bir platform? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden mezun olduktan sonra çalışma hayatına katılan kişiler öğrencilere iş hayatında ve geleceğe hazırlanma açısından önemli bilgiler aktardılar.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER