Gündem

Topgül Emlak Açıldı! Hayırlı Olsun

Sivas Belediyesi eski Başkan Vekili Turan Topgül tarafından şehrimize kazandırılan Topgül Emlak Paşabey Mahallesinde hizmete girdi.

Topgül Emlak Açıldı! Hayırlı Olsun
25-09-2024 11:18
SİVAS

Adem Sabit NALBANT

Sivas Belediyesi eski Başkan Vekili Turan Topgül, emlak dükkanı açtı.  Topgül Emlak, Paşabey Mahallesi Arap Şeyh Caddesinde hizmete girdi.

Topgül, yaptığı açıklamada; “Yaklaşık 30 yıldır otomotiv ve beyaz eşya sektörlerindeki ticari faaliyetlerimizi noktalayarak oğlum ile birlikte emlak işine girmiş bulunuyoruz. 45 gün süren tadilat işlerimizden sonra Topgül Emlak adı altında firmamızı kurarak Paşabey Mahallesi Arap Şeyh Caddesi Hendenli Apt Altı No: 23/C adresinde kısaca Öğretmenevi karşısındaki dükkanımızda hizmete başladık. Resmi bir açılış töreni yapmayı düşünmüyorum. İşyerimizin müsait olmaması dolayısıyla çiçek göndermemenizi de hassaten istirham ediyorum. Tüm gayrimenkullerinizin alım-satım ve kiralama işlerinize talip olduğumuzu, ister işi olsun ister olmasın siz değerli dostlarımızı yeni işyerimizde görmekten ve hayır dualarını bizzat almaktan da onur duyacağımızı belirtiyorum. Rabbim cümlemize helalinden bol kazançlar nasip eylesin” dedi.

Diğer yandan Sivas Belediyesi eski Başkanı Hilmi Bilgin, ÖZBELSAN A.Ş. eski Genel Müdürü Ahmet Kuzu ve Davut Irmak, Topgül’ü ziyaret ederek “hayırlı olsun” dileklerini iletti.

Bizler de Sivas İrade ailesi olarak yeni işyerinin Sivas’a hayırlı olmasını diliyoruz.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER