Gündem

Türk Polisi Canını Ortaya Koyuyor

Türk Polis Teşkilatının 178. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımlayan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, “Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış ve gerektiğinde canını ortaya koyarak toplumumuzun güvenini kazanmıştır. Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güven için ülkemizin dört bir tarafında çalışan, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsu

Türk Polisi Canını Ortaya Koyuyor
10-04-2023 11:12
SİVAS

Mustafa KOÇYİĞİT 

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Türk Polis Teşkilatının yıl dönümünü kutladı.

10-16 Nisan tarihleri arasında kutlanan ve 10 Nisan 1845 yılında kurulan Emniyet teşkilatının aradan geçen 178.  yıl içerisinde her geçen gün kendisini yenilediğini, vatandaşların huzuru ve güvenliği için hizmet verdiğini ifade eden SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Emniyet güçlerimiz hayatını ortaya koyarak ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve huzurumuz için mücadele etmektedir. Ülkemizin geleceği açısından çok önemli olan huzur ve sükunun demokratik kurallar içerisinde sağlanması, hür ve serbest ortamın sürdürülmesini temin etmek emniyet güçlerimizin en önemli görevlerindendir. Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakarca yapmış ve gerektiğinde canını ortaya koyarak toplumumuzun güvenini kazanmıştır.  Polis teşkilatımız, bugünün büyük ve güçlü Türkiye’sinde sahip olduğu imkanlar, araç gereç ve teknik imkanların yanı sıra dürüst, özverili ve yardımsever özelliği ile de milletimizin sevgisini ve saygısını kazanarak gayretleriyle de üstün başarılara imza atmaya devam etmektedir.  Gecesini gündüzüne katarak 24 saat toplumumuzun huzur ve güven için ülkemizin dört bir tarafında çalışan, bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polislerimizin Polis Haftası kutlu olsun.  Vatan, millet, bayrak, ülkemizin huzuru ve güvenliği için canın feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmetle ve şükranla anarken, gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum.  Emniyet Müdürümüz Sayın Burhan Akçay’ın şahsında görev yapan tüm polislerimizin haftalarını kutluyorum” dedi.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER