Politika

Ümit Özdağ'dan Sivas Benzetmesiyle Tepki! Mültecileri Türkiye'ye Yollayacaklar!

Türkiye ve Ruanda arasında Turizm Anlaşması imzalanması ardından Ruanda'dan Türkiye'ye uçuş sayılarının arttırılmasına Ümit Özdağ, Sivas benzetmesi yaparak tepki gösterdi.

Ümit Özdağ'dan Sivas Benzetmesiyle Tepki! Mültecileri Türkiye'ye Yollayacaklar!
31-05-2024 15:40
SİVAS
Türkiye ve Ruanda arasında Turizm Anlaşması imzalanması ardından Ruanda'dan Türkiye'ye uçuş sayılarının arttırılması tartışmaları devam ederken, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Sivas benzetmesi yaparak tepki gösterdi. 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdağ, "Ruanda, Sivas büyüklüğünde bir ülke. Nüfusu 13 milyon. Kişi başına düşen gelir 800 dolar. Olağanüstü fakir bir ülke. İngiltere Ruanda ile anlaşarak mültecileri Ruanda’ya yolluyor. Ruanda ile AK Parti hemen bir turizm anlaşması yapıyor. Ve İngiltere’den Ruanda’ya gidenler Ruanda’dan Türkiye’ye mi getiriliyor? Böyle rezalet olmaz. Türkiye’de dünyanın luna parkı değil. Zafer Partisi İstanbul il başkanlığına mensup arkadaşlarımızdan ricam havaalanına giderek Ruanda’dan gelen yolcuların kim olduğunu video ve fotoğraf ile tespit edip Türk halkı ile paylaşmalarıdır" diyerek tepki gösterdi.  /Haber Merkezi/ 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER