Röportajlar

Ünlü Popçu Gökhan Akar: Sivas'ın Reklamını Daha Çok Yapmamız Lazım!

Aslen Sivaslı olan popçu Gökhan Akar, muhabirimiz Ayşe Kuşkaya’ya önemli açıklamalarda bulundu. Akar, "Sivasspor'a ilgi göstermiyoruz. Bence biraz daha Sivaslılığı vurgulayıp Sivas’ın değerlerini öne çıkarmamız, PR’ını yapmamız lazım" dedi.

26-06-2024 11:13
SİVAS

Ayşe KUŞKAYA (Özel Haber) 

Sivas’ın yetiştirdiği çok sayıdaki sanatçılardan biri olan ünlü popçu Gökhan Akar,her fırsatta Sivas’ı ziyaret ediyor. Sultan Şehir’den kopamayan sanatçı Samsun konseri dönüşü uğradığı Sivas’ta gazetemize açıklamalarda bulundu.

KÖKÜMÜN SİVAS’TAN GELMESİ BENİ MUTLU EDİYOR

Kökünün Sivas’tan geldiğini ve bunu her fırsatta söylediğini açıklayan Akar, “Dedelerimin Sivaslı olması, kökümün Sivas’tan gelmesi beni mutlu ediyor, bunu da her yerde söylüyorum. Mesela ben Sivassporluyum. Sivaslıların Sivas maçlarına daha çok ilgi göstermesi lazım. Trabzonluların Trabzonspora ilgi gösterdiği kadar biz Sivasspor'a ilgi göstermiyoruz. Bence biraz daha Sivaslılığı vurgulayıp Sivas’ın değerlerini öne çıkarmamız, PR’ını yapmamız lazım.  Sivas’tan çıkmış birçok sanatçımız var, onların gelmesi lazım. Bunlara çok dikkat etmek lazım. Bunu diğer memlekette görüyorum; kendi memleketlerinden çıkmış sanatçılara, iş adamlarına sahip çıkıyorlar. Özümde gerçekten bir Anadolu çocuğu var. Ben bilmiyordum Sivas’ın bu kadar yemeği olduğunu”  ifadelerini kullandı.

SİVAS’IN İÇİNDEN ÇIKMIŞ SANATÇILARA BİRAZ DAHA ÖNEM VERİLMELİ

Sivas’ı çok sevdiğini söyleyen Akar, “Zara’da konserim vardı, Sivas’a ilk o zaman geldim. Benim bağlarım zaten kuvvetlidir. Konser dönüşü köyümüze uğruyorum, ziyaret ediyorum. İnşallah Başkanımız duyuyorsa Valimiz ile görüşecekler, nasip olursa 4 Eylül’de Sivas’ta olabiliriz.  Gönül isterdi ki her zaman geleyim ama onlar Sivaslı sanatçılara, Sivas’ın içinden çıkmış sanatçılara biraz daha önem verirlerse  seviniriz. Maalesef Sivaslılar olarak birbirimizi çok tutmuyoruz, bu hepimizin söylediği bir şey. Sivas önemli bir yer ve ben de seviyorum Sivas’ı’’ dedi.

BENCE HERKES KENDİ MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTMALI

Her fırsatta Sivassporlu olduğunu söylediğini ifade eden ünlü popçu Akar, “Ben her yerde her röportajımda söylüyorum Sivassporlu olduğumu. Bence herkes kendi memleketinin takımını tutmalı. Bizde 3 tane takım var herkes onu tutuyor” açıklamasında bulundu.

SİVASLIDIR TÜRKÜSÜ DEDESİNİN HİKAYESİNDEN GELİYOR

Dedesinin hikayesi üzerine türkü yazdığına değinen Gökhan Akar, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

 “Dedem evleneceği kızı kaçırarak evlenmiş, kaçırdığı sırada onları silahla kovalamışlar. Ben böyle bir gelenekten geliyorum.  Sivas’ı çok seviyorum. Dedemin hikayesi üzerine ‘Sivaslıdır’ adlı türkü formundaki şarkımı besteledim.  Bu türküye Sivaslılar daha çok sahip çıksın istiyorum. Sadece biz diyerek il milliyetçiliği, bölge milliyetçiliği yapmayı da sevmiyorum. Ülkemin her yerini çok seviyorum.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ALİ TÜRKOĞLU 3 gün önce
Ünlü (?)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER