Gündem

Vali Yılmaz Şimşek’ten Sel Felaketini Yaşayan İşçilere Ziyaret!

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşanan sel ve dolu nedeniyle doğal afetten etkilenen çiftçi ve mevsimlik işçileri ziyaret etti.

Vali Yılmaz Şimşek’ten Sel Felaketini Yaşayan İşçilere Ziyaret!
20-07-2024 09:23
SÄ°VAS

Ömer ÜN

İlgili kurum müdürleri ile birlikte zarar gören tarım arazilerini inceleyen Vali Şimşek, köy muhtarı Kasım Topakkaya'dan yaşanan sel felaketi hakkında bilgi aldı. Çiftçilere geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Şimşek, mevsimlik işçilerin ihtiyaçlarının karşılandığını ve bölgede hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vali Şimşek, "Bu zor günlerde vatandaşlarımızın yanındayız. Hasar tespit çalışmalarımız sürüyor ve ihtiyaçları karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Çiftçilerimizin ve mevsimlik işçilerimizin mağduriyetini en kısa sürede gidermek için çalışıyoruz" dedi.

Köy muhtarı Kasım Topakkaya, yaşanan felaketin büyük zararlara yol açtığını belirterek, "Tarlalarımız, ürünlerimiz büyük hasar gördü. Devletimizin yanımızda olduğunu bilmek bize moral veriyor. İnşallah en kısa sürede toparlanacağız" ifadelerini kullandı.

Vali Şimşek, ziyaretinin ardından köydeki çalışmaların yakından takip edileceğini ve çiftçilere gerekli desteklerin sağlanacağını vurduladı.


Editor : Adem Sabit NALBANT
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER