Politika

Volkan Karasu'dan Sığınmacılara Verilen Vatandaşlığa Tepki!

İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu, Türkiye’de yabancı ve sığınmacılara verilen vatandaşlıkların iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Volkan Karasu'dan Sığınmacılara Verilen Vatandaşlığa Tepki!
12-10-2024 09:59
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu’nun grup toplantısında gündeme getirdiği 3 Kasım tarihinde sokağa çıkma yasaklı bir nüfus sayımı yapılması önerisini destekledi.

Türkiye'nin geleceği için bu adımın atılması gerektiğini vurgulayan Karasu, yabancı ve sığınmacılara verilmiş vatandaşlıkların iptali konusunda da İYİ Parti’nin Danıştay ve İdare Mahkemesi’nde açtığı davaların kamuoyuna duyurulmasının önemine dikkat çekti.

Türkiye’de yabancı ve sığınmacılara verilen vatandaşlıkların iptal edilmesi gerektiğini söyleyen Karasu, “Genel Başkanımızın da ifade ettiği gibi, ülkemizde adil ve güvenilir bir nüfus sayımının yapılması şarttır. Özellikle yabancı ve sığınmacılara verilen vatandaşlıkların iptali için açılan davalar, Türkiye’nin güvenliği ve demografik yapısının korunması açısından kritik bir adım olacaktır” dedi.

Karasu, adil ve güvenilir bir nüfus sayımı yapılması gerektiğini kaydederek “Bu süreç, Türkiye'nin geleceği açısından büyük bir adımdır. Ülkemizin demografik yapısını doğru bir şekilde belirlemek için nüfus sayımının yapılması elzemdir” şeklinde konuştu.

 


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER