Gündem

Volkan Karasu TUSAŞ Saldırısını Kınadı

TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısını kınayan İYİ Parti İl Başkanı Volkan Karasu, “Bu tür alçak saldırılar karşısında ayrışmak yerine daha fazla kenetlenmeliyiz. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun, terörle mücadelede el birliği yapmalıyız” dedi.

Volkan Karasu TUSAŞ Saldırısını Kınadı
25-10-2024 15:31
SİVAS

İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, Ankara Kahramankazan’da TUSAŞ’a gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Terör saldırısında 5 masum insanın hayatını kaybettiğini, 22 kişinin ise yaralandığını ifade eden Karasu, “Bu menfur eylem, yalnızca güvenliği tehdit etmekle kalmamış, aynı zamanda masum insanların yaşam haklarına da saldırmıştır. Bugün 5 şehidimizin acısı yüreğimizi dağlarken, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dilemek gerekiyor. Terör, ayrım gözetmeksizin hepimizi etkileyen ortak bir tehdittir ve bu sebeple onunla birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Birlik olma çağrısında bulunan Karasu, “Bu tür alçak saldırılar karşısında ayrışmak yerine daha fazla kenetlenmeliyiz. Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun, terörle mücadelede el birliği yapmalıyız. Bugün, yaşanan acılar neticesinde toplum olarak daha fazla kenetlenmenin ve dayanışmanın zamanı gelmiştir. Hayatını kaybeden 5 şehidimizin ailelerine başsağlığı diliyorum. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyor ve bu süreçte halkımızın yanında olacağımızı bir kez daha vurguluyorum. İYİ Parti olarak, terörle kararlılıkla mücadele etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.


Editor : Bilal HASDEMİR
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER