Eğitim

Yaz Kursları 4 bin 867 Öğrenciyle Devam Ediyor

Millî Eğitim Bakanlığınca planlanan yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) Sivas’ta 4 bin 867 öğrenci ve 425 öğretmen ile devam ediyor. Yaz kurslarından öğrencilere matematikten astronomiye, İngilizceden görsel sanatlara çok sayıda eğitim programı, öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor.

Yaz Kursları 4 bin 867 Öğrenciyle Devam Ediyor
19-07-2023 11:45
SİVAS

Sevda ÇİFÇİ 

Milli Eğitim Bakanlığınca yaz döneminde planlanan yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) Sivas’ta tüm hızıyla devam ediyor.  Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü 4 bin 867 öğrenci, 425 öğretmen ve 68 kurs merkeziyle öğrencilerle buluşuyor.

Sivas'ta yaz aylarını verimli geçirmek isteyen ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde öğrenciler geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hem eğlenmeye hem öğrenmeye devam ediyor.

Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Sivas Bilim ve Sanat Merkezi, Halk Eğitimi Merkezi ve okullar bünyesinde açılan kurslar öğrencilerden büyük ilgi görüyor.

Yaz kurslarından öğrencilere matematikten astronomiye, İngilizceden görsel sanatlara çok sayıda eğitim programı, öğrencilerin gelişimine katkı sağlıyor.

Yaz kursları; daha verimli ve etkili yaz dönemi, kazanımları pekiştirme, yeni kazanımlar öğrenme, mevcut kazanımları geliştirmek için öğrencilere fırsat sunuyor.

Bu yıl yaz kursları 03 Temmuz – 01 Eylül 2023 tarihleri arasında olacak.

 

Sivasİrade   SivasGündem  SivasEğitim   SivasSondakika  SivasİradeGazetesi

 

 

 


Editor : Elif Elmalı
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER