Eğitim

Yener: Aydınlık Yarınlar Diliyorum

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla yayımladığı mesajda, “2024-2025 eğitim öğretim yılının, camiamıza başarı, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, Türkiye yüzyılının ışığında birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlar diliyorum” açıklamasında bulundu” dedi.

Yener: Aydınlık Yarınlar Diliyorum
09-09-2024 10:29
SİVAS

Erdem TAHILLIOĞLU

İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

2024-2025 eğitim öğretim yılına başlamanın heyecanının yaşandığını ifade eden Yener, “Her yeni başlangıç, umutlarımızı tazeleyen bir nefestir ve hedeflerimize ulaşmak için attığımız yeni adımların habercisidir. Bu yıl da sizlerle birlikte yeni başarı hikayeleri yazmak için sabırsızlanıyoruz. Sevgili öğrenciler, bu yıl sizlerin bilgiye olan merakınızı artırmak, potansiyelinizi ortaya çıkarmak ve sizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için buradayız. Unutmayın ki her birinizin başarısı, ülkemizin geleceği için atılan birer güçlü adımdır” dedi.

Velilere “Bizler için en büyük destek sizlersiniz” diyerek seslenen Yener, “Çocuklarımızın gelişiminde, onların yanında olarak onlara rehberlik ederek ve en önemlisi onlara inancımızı göstererek eğitimin önemli bir ayağını oluşturuyorsunuz. Bu eğitim yolculuğunda, iş birliğimizin her zamankinden daha güçlü olacağına inanıyoruz” dedi.

Öğretmenlere, “Geleceğin mimarları olan öğrencilerimizi yetiştirirken gösterdiğiniz özveri ve gayret için sizlere teşekkür ediyorum. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getirdiğinize olan inancımız tamdır” diye seslenen Yener, “2024-2025 eğitim öğretim yılının, camiamıza başarı, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, Türkiye yüzyılının ışığında birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlar diliyorum” açıklamasında bulundu.


Editor : Erdem TAHILLIOĞLU
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER