Spor

Yeşilyurt Atlı Cirit Şampiyon Oldu

Yeşilyurt Atlı Cirit Şampiyon Oldu

Yeşilyurt Atlı Cirit Şampiyon Oldu
28-06-2019 07:00


OĞUZHAN SARZEP

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Cirit İl Temsilciliği organizesinde ilimizde ?Mahalli Atlı Cirit? müsabakaları yapıldı.

Sivas Doğa Koleji yanı atlı cirit sahasında gerçekleştirilen 2018-2019 Atlı Cirit Müsabakalarına 3 takım ve 27 sporcu katılım sağladı.

3 gün süren heyecan dolu atlı cirit müsabakalarında takımlar rakipleriyle kıyasıya mücadele ederek dereceye girebilmek için hünerlerini sergiledi.

PERFORMANSLAR NEFES KESTİ

Heyecan dolu atlı cirit müsabakalarında sporcuların atların üzerinde göstermiş olduğu performans izleyenlerin nefesini kesti. Hakemlerden tam not alan ciritçiler, izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Ayrıca sporcular zaman zaman düşme tehlikesi yaşadı.

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Cirit müsabakalarında dereceye giren ekipler için ödül töreni düzenlendi. Sporculara madalyaları, takımlara ise kupaları Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ertuğrul Yalçın, kulüp yetkilileri Serdar Akkuş, Musa Önder, hakemler ve katılımcılar takdim etti.

YALÇIN: ?TEBRİK EDİYORUM?

Ödül töreninde konuşan Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ertuğrul Yalçın, dereceye giren takımları kutlayarak; ?İlimizde heyecan dolu bir müsabakanın daha sonuna gelmiş bulunmaktayız. Mahalli Atlı Cirit müsabakalarına 3 takımdan 27 sporcu katıldı. Katılımcılara emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çok güzel seyir zevki yüksek müsabakalar izledik. Ata sporumuz olan cirit ilimizde gün geçtikçe yaygınlaşıyor. 3 gün süren müsabakalar sonrası ödül törenimizi düzenliyoruz. Dereceye giren ekipleri tebrik ediyorum. Şampiyon takım Yeşilyurt Atlı Cirit Kulübünü ayrıca kutluyorum. Sporcularımızı ve takımlarımızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz? ifadesini kullandı.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR                

1. Yeşilyurt Atlı Cirit Kulübü

2. Yiğido Atlı Cirit Kulübü

3. Önder Atlı Cirit Kulübü


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER