Spor

YİĞİDO´NUN KONUĞU KARA KARTAL

YİĞİDO´NUN KONUĞU KARA KARTAL

YİĞİDO´NUN KONUĞU KARA KARTAL
23-12-2017 06:00


HAYRULLAH AĞKAŞ

Demir Grup Sivasspor Süper Lig´in 17. haftasında kendi evinde Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Alanya deplasmanında son dakikalarda yediği golle sahadan beraberlikle ayrılan kırmızı beyazlı ekip, Beşiktaş maçından puanla ayrılmak istiyor.

Hafta başından itibaren hazırlıklarını sürdüren Sivasspor takımı dün saat 16.30´da yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş ligin ilk yarısının son maçında bugün saat 16.30´da Yeni 4 Eylül Stadyumu´nda kozlarını paylaşacak.

23. RANDEVU

Demir Grup Sivaspor ile Beşiktaş 2015-2016 sezonundan itibaren Süper Lig´de 22 kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Sivasspor 6 maçtan galibiyetle ayrılırken, 11 maçta ise rakibi Beşiktaş´a mağlup oldu. İki ekip arasında oynanan 5 mücadele ise eşitlikle sona erdi.

Demir Grup Sivasspor ile Beşiktaş arasında Sivas 4 Eylül Stadyumu´nda oynanan maçlarda ise kırmızı beyazlı ekibin 2 galibiyeti bulunurken, Beşiktaş´ın 7 galibiyeti bulunuyor. İlimizde oynanan 2 mücadele ise sahadan galip çıkmadı. Demir Grup Sivasspor Beşiktaş ile geçmişte oynadıkları maçlarda Beşiktaş ağlarını 22 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 28 gol gördü.


Editor : Haberpanelim
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER