Hayrullah AĞKAŞ 

Sivas Belediyesi Fevzi Çakmak Caddesi Katip Sokak üzerindeki kaldırımda yer alan elektrikli bariyeri kaldırdı.

Sivas’ta yeni yapılan bina tarafından kaldırım üzerine konulan elektrikli bariyer yüzünden vatandaşlar adeta bariyere sürtünerek geçiyor ya da araç yoluna inmek durumunda kalıyordu.

Sivas İrade Gazetesi'nin yakın zamanda yaptığı “Sivas'ta Kaldırım Ortasında Bariyer!”, “Sivas’ta Bu Bariyere Tepki Yağıyor!” haberleri üzerine Sivas Belediyesi elektrikli bariyer bulunduğu yerden kaldırdı. Halkın kaldırım hakkını işgal eden durumla ilgili olarak belediye duyarlılık gösterdi.

Mahalle sakinleri ise yapılan bu çalışmayı önemsediklerini belirterek Sivas Belediyesi’ne elektrikli bariyeri kaldırdıkları için teşekkürlerini dile getirdiler.

 

Sivas İrade- Sivas Gündem- Sivas Haberleri- Sivas son dakika

 

Muhabir: Hayrullah Ağkaş