Net Global Sivasspor’un başarılı golcüsü Rey Manaj, Süper Lig’in 27 haftalık bölümünde 8 golle skor yükünü taşıyan ismi olarak dikkat çekti.

Sivas temsilcisinin ligde attığı 34 golün 8’inde imzası bulunan Rey, 20 maçta bin 591 dakika sahada kaldı 28 yaşındaki Arnavut golcü; Gaziantep FK (2), Hatayspor (3), Adana Demirspor ve Kayserispor (2) maçlarında fileleri havalandırma başarısı gösterdi.

4 OYUNCU TAKİP ETTİ

Sivasspor’un ligdeki en skorer diğer isimleri ise Fode Koita, Uras Radakovic, Bekir Turaç Böke ile Garry Rodrigues oldu. Radakovic, Bekir ve Rodrigues, 8 golle takımın en golcü oyuncusu olan Rey Manaj’ı 3’er golle takip etti. Koita ise 4 gol kaydetti.

1’ER GOL ATAN FUTBOLCULAR

Bu sezon Sivasspor formasıyla Süper Lig’de 4 futbolcu 1’er kez gol kaydetti. Murat Paluli, Uğur Çiftçi, Samba Camara ve Charilaos Charisis 28 haftalık periyotta 1 kez sevinci yaşadılar.

GOLLE TANIŞAMAYANLAR

Yiğidolar’da 17 futbolcu ise henüz gol sevinci yaşayamadı. Achilleas Poungouras, Emirhan Başyiğit, Ziya Erdal, Alaaddin Okumuş, Samuel Moutoussamy, Azizbek Turgunboev, Alex Pritchard, Jan Bieganski, Efkan Bekiroğlu, Veljko Simic, Emre Gökay, Tolga Ciğerci, Muhammed Sinan Kaya, Mehmet Talha Şeker, Yılmaz Cin, Oğuzhan Aksoy ve Barış Nazlı ligin 28 haftalık periyotunda gol sevinci yaşayamadı.

2024-2025 sezonunun 28 haftalık periyotunda Sivasspor'da gol sevinci yaşayan futbolcular şöyle:

Rey Manaj: 8 gol

Fode Koita: 4 gol

Sivasspor'dan çifte bayram Sivasspor'dan çifte bayram

Uras Radakovic: 3 gol

Bekir Turaç Böke: 3 gol

Garry Rodrigues: 3 gol

Noah Sonko Sundberg: 2 gol

Emrah Başsan: 2 gol

Queensy Menig: 2 gol

Murat Paluli: 1 gol

Uğur Çiftçi: 1 gol

Samba Camara: 1 gol

Charilaos Charisis: 1 gol

Editör: Adem Sabit Nalbant