USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

CANİLİĞİN ADI: SEMİH ÇELİK

27-10-2024

Çok kısa bir süre önce ülkemizde akıllara durgunluk veren acı bir olay yaşandı, gencecik iki kızımız acımasızca hayattan koparıldı. Maalesef bu kızlarımızı hayattan böyle koparan kişi ise yalnızca bir kişi.

Semih Çelik 19 yaşında, 5 kere akıl sağlığı için tedavi görmüş ve yaşadıkları ergenlik sorunu diyerek taburcu edilmiş bir şahıs. Evet yanlış okumadınız asıl olay ‘Ergenlik sorunu yaşıyor’ denilerek hastaneden çıkarılmasıyla başlıyor.

Bu şahıs İkbal Uzuner'i sevdiğini iddia ederek yıllardır peşinde bırakmıyor, bununla da kalmayıp kızın yaşadığı evi terk etmesine ve okulu bırakmasına sebep oluyor ama ne olursa olsun kızın yakasını bırakmıyor.

Ayşenur Halil ise bu problemli süreçte bu şahsın hayatına girmiş bir genç kız. O da bu şahsın bu caniliğinin belki de hiçbir zaman farkına varmadı, katledildiği güne kadar.

Bu iki genç kızın en büyük ortak noktası ise o gün birlikte ölüme yürümüş olmaları.

Semih Çelik isimli şahıs yapacağı katliamı 1 yıl öncesinde video çekip yayınlayarak aslında herkese göstermiş ama maalesef ki kimse söylediklerini gerçekleştireceğine ihtimal vermemiş. Bir de bununla kalmamış gibi kasabın yanında çalışmış(!)

Bu şahsın ailesi ise bir gün böyle bir caniliğe kalkışabileceğini bilerek İkbal’in ailesini uyarmak istemişler ama her şey yetersiz kalmış.

O inanılmaz gün geldiğinde ise iki gencecik kız İkbal ve Ayşenur acımasızca katledildi, ailelerinin kıymetlisi iki evlat toprak oldu. Sadece şuna inanmak istiyorum ki bu iki evlat öyle bir şekilde can verdi ki inşallah Allah huzurunda cennet ile mükafatlandırılır.

Semih Çelik ise kendi eliyle hazırladığı cehenneme yine kendi eliyle gitti. Yaşasaydı bu dünyada veremeyeceği hesabı ahirette de veremeyecek.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?