USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ACININ ADI: NARİN

09-09-2024

19 gün, endişe dolu koskoca 19 gün bugün son buldu. Narin 21 Ağustos günü bir anda bir bilinmezin içinde kayboldu.

Güran ailesinden gözaltına alınanlar, sorgulananlar oldu. İlk olarak Narin'in 18 yaşındaki abisinin kolunda bulunan izler şüphe uyandırdı ve bu izlerin Narin ait olup olmadığı araştırıldı ve kesin bir sonuca ulaşılamadı.

Daha sonra Narin'in muhtar olan amcası bazı sebeplerden dolayı gözaltına alındı. Amcanın arabasında yapılan araştırmalar sonucunda Narin'in DNA’sına ulaşıldı.

Amca tüm bu sebeplerden dolayı cezaevine gönderildi. Bu süreçler yaşanırken Narin’i arama çalışmaları aralıksız olarak devam etti.

Altına bakılmayan taş, dere, ev bırakılmadı ama Narin’e ait bir ize ulaşılamadı.

Bugün saat 8.45’te ise maalesef acı haber Diyarbakır’dan geldi. Narin’in cenazesi köye 3 km uzaklıkta dere yatağında çuvala sarılı halde bulundu.

Tam olarak ne zaman vefat etti , nasıl vefat etti ve oraya kim tarafından bırakıldı bilinmiyor ama araştırılacağına inanıyoruz.

Çünkü bu dere yatağında tam olarak 8 kez arama yapıldı ve Narin'den bir ize rastlanmadı. Bugün ise birden Narin’im cenazesine ulaşıldı.

8 yaşında bir evlat, yarın arkadaşlarıyla okula başlaması gerekirken bir bilinmezin içinde hayatını kaybetti. Ne yaşadı, ne kadar korktu kimse bilmiyor.

Ama inanıyorum ki bu güzel evladın kanı yerde kalmayacak ve sorumlular hak ettiği cezayı alacak.

Huzur içinde uyu Narin, cennetin en güzel köşesinde koşup oyna. Seni unutmayacağız.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?