USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

UYANIK OLALIM VE DEVLETİMİZE GÜVENMEYE DEVAM EDELİM

02-07-2024

Türkiye üzerinden oynanan oyun Kayseri Merkez’de önceki gün  meydana gelen olayları MOSSAD’ın,  tezgâhladığı aşikar. Bir başka deyişle MOSSAD bir deneme yaptı.

Türkiye’nin, hükümete en bağlı illeri arasında yer alan  ve Recep Tayyip Erdoğan’ın en çok sevilen illerinden birisi olan  Kayseri’de algı yapılarak halk galeyana getirildi. Cuma günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları Suriye ve Esat konusundaki normalleşme adımlarının atılacağının ilan edilmesi ve de çözüm için umutların arttığı bir dönemde Kayseri’deki bu algı operasyonunu Türkiye’de iç savaş çıkarmak ve halkla polisi karşı karşıya getirmeyi planladılar. Ve yukarıda da belirttiğim gibi kurguladıkları oyunun ilk denemesini de yaptılar.

 Halkla, hükümeti karşı karşıya getirmeyi amaçlayanlar;  Muhalefetin bir haftadır dillendirmeye başladığı erken seçim söylemleri ve Kayseri’de bir güruhun “hükümet istifa”  diyerek tempo tutması uygulamaya sokulmak istenen bir planın parçaları olsa gerek. 

Sokakları ateşe verdirerek sınırlarımızda olayların büyümesine, hükümeti zora sokacak ekonomiyi bir algıyla sanki daha önce yaşadığımız gezi olayları gibi aynı süreçleri Suriye üzerinden sınırlarımızdan yapmaya çalışan algıyı yürüten MOSSAD güçleri ile muhalefet aynı düşüncede birleşmiş olmadılar mı? Bunu insanlarımızın sağduyuyla bir daha düşünmelerini istirham ediyorum ki, halkın ekonomi olarak zor durumda olduğu bu günlerde,  Suriye üzerinden yapılmak istenen oyun Türkiye içerisinde huzursuzluk ve güvensizlik yaratmaktır.

Tam da turistlerin Türkiye’ye geleceği turizmin ekonomiye can simidi olacağı bir dönemde yapılan algı dünyada Türkiye’de sanki iç savaş algısı yaratmak ve Türk ekonomisine darbe vurmak,  sıkışan ekonomi politikasına dışarıdan gelen turist dalgasını yok etmeyi hedefliyor.  Suriye üzerinden iç savaş çıkarmak, sınırlarda gerilim yaratmak ve hükümet istifası söylemleriyle Türkiye’yi zora sokmayı hedefliyorlar.  Amerika, aklını ve muhalefeti kullanarak cumhurbaşkanını ve kabinesini şu dönemde ekonomi altında sıkıştırarak hükümeti istifaya zorlamaktadır.  Oyun büyüktür.  Herkes oyunu görmek zorundadır.  Algıyla değil akılla çözüm odaklı ve bu işi sükûnetle, sakinlikle, devlet aklı ile yürütülmesi gerekmektir.  Yapılan bu algı operasyonu Türkiye’nin geleceğini ve ekonomisini ve de yaşam kalitesini zora sokmayı amaçlıyor.

Uyanık olalım ve devletimize güvenmeye devam edelim. Sağlıcakla kalın…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?