USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

56 Bank Depoya Götürüldü--Video

56 Bank Depoya Götürüldü--Video

56 Bank Depoya Götürüldü--Video
24-03-2020 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Belediyesi, koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek için aldığı tedbirlere bir yenisini daha ekleyerek vatandaşların sık kullandıkları oturma banklarını kaldırma kararı aldı.

İnsandan insana temas yoluyla ve kullanılan araç gereçler vasıtasıyla tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de her geçen gün yayılan koronavirüsün yayılmasını engellemek için tedbirlerini artıran Sivas Belediyesi kent meydanındaki oturma banklarının bir kısmını kaldırma işlemine başladı.

Kent genelinde toplu taşıma araçları, ibadethaneler, okullar, otogar ve kamu binaları gibi halkın en çok kullandığı toplu yaşam alanlarında ilaçlama çalışmasına devam eden belediye ekipleri, tüm uyarılara rağmen kullanılan bankları, önlem almak amacıyla kısa süreliğine kaldırıyor.

Kent meydanındaki oturma bankını kaldırmaya başlayan ekipler, kepçe yardımıyla kamyonlara yükledikleri oturma gruplarını Sivas Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü deposuna götürdü.

Kent meydanındaki 56 adet bankı depoya götüren ekipler, koronavirüs salgınının ortadan kalkmasının ardından eski yerlerine yeniden monte edecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!