USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Abdülhamid Han´ı Anlattı--Video

Abdülhamid Han´ı Anlattı--Video

Abdülhamid  Han´ı Anlattı--Video
10-02-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

Sivas Belediyesi kültürel faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Abdülhamid Han vefatının 102. yılında TRT´de yayınlanan Payitaht Abdülhamid adlı dizide Tahsin Paşa´yı canlandıran Bahardır Yenişehirlioğlu tarafından Sivaslılara anlatıldı.

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde düzenlenen programa Vali Salih Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve eşi İlkay Bilgin ile çok sayıda Sivaslı katıldı.

Bahadır Yenişehirlioğlu Abdülhamid Han´ın hayatı ve yaşadığı dönemdeki ileri görüşlülüğünü anlattı.

Program sonunda söz alan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, nesilleri ihya etmeden şehirleri ihya etmenin anlamsız olduğunu belirterek, "Milletin değerlerine uygun programlar yapıyoruz, gençlerimizi tarihini bilen bireyler olarak yetişmesi için hayırlı gördüğümüz programlar yapmaya devam edeceğiz. Ulu Hakan Abdülhamid Han´ı bize anlatan Bahadır Yenişehirlioğlu´na teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Salih Ayhan da ?Sivas Belediyesi´nin kültürel faaliyetleri hem bilgilendiren hem öğreten projeler. Bunlara vesile olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Aynı zamanda bugün bir kez daha Abdülhamid Han başta olmak üzere yaşadığı dönemi ve Tahsin Paşa´yı bizlere anlattınız. Bu maneviyatı anlattığınız için teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Bilgin ve Vali Ayhan Yenişehirlioğlu´na çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!