USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ailenin Önemi Büyük

Ailenin Önemi Büyük

Ailenin Önemi Büyük
25-01-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

Sivas´ın merkeze bağlı Durdulu köyünde köy halkının katılımıyla cami buluşması gerçekleştirildi. Programa katılan İl Müftüsü Yusuf Akkuş, namaz öncesi verdiği vaazda gençlerin camiye alıştırılması yönünde telkinlerde bulundu.

Müftü Akkuş, ?Bugün, gençlerimizin yeryüzünü imar etmesi şuuruyla, değerlerimiz doğrultusunda ve geleceğin sorumluluğunu yüklenebilecek nitelikte yetişmesi en büyük niyazımızdır. Bu itibarla tüm camilerimizde 15 tatil süresince ?Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz´ sloganıyla program icra ediyoruz. Gençlerimizin camilerden aldıkları ruhla geleceğe hazırlanmaları, manevi yönden güçlü, vatanına ve milletine bağlı bir genç olarak yetişmeleri ilk hedefimizdir. Gençlerimizin ibadeti benimsemeleri ve şuurlu bir şekilde yerine getirmelerinde ailenin önemi büyüktür. Anne ve babanın ibadetlerini yerine getirmeleri, günahlara karşı hassas davranmaları, kul hakkına riayet etmeleri, çocuğun kulluk bilincini elde etmesinde önemli etkenlerdir? dedi.

Müftü Akkuş, camide düzenlenen programın ardından köy konağında vatandaşlarla bir araya geldi. Köylerde halen canlı olan dayanışma ve beraberliğin şehirlerde özlenen bir haslet olduğunu ifade eden Müftü Akkuş, bir arada yaşama bilincinin, Allah´ın insanlara sunmuş olduğu en büyük nimetlerden biri olduğunu sözlerine ekledi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!