USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Demirgil´den Kuruçay´a Ziyaret

Başkan Demirgil´den Kuruçay´a Ziyaret

Başkan Demirgil´den  Kuruçay´a Ziyaret
15-10-2020 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

Sivas Tesviyeciler, Madeni ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil ve yönetimi AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay´ı makamında ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde olağan kongrede tekrar başkanlığa seçilen Muhammed Burak Kuruçay´a ´hayırlı olsun´ dileklerinde bulunan Başkan Demirgil ve ekibi, Kuruçay ile uzun süre sohbet etti. 

Esnafların yaşadığı sorunlar ve iş dünyasına dair bir çok meselenin de görüşüldüğü ziyaret sırasında konuşan Başkan Demirgil, bilgi alışverişi ve istişarenin önemine değindi. Sivas ve esnaflar adına birlikte hareket etmenin büyük önem taşıdığını dile getiren Demirgil, bu konuda kendilerinin de her türlü çalışmayı yürüttüğünü kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ise iktidar olarak başta esnaf ve sanatkarlar olmak üzere KOBİ´ler ve iş dünyasına yönelik önemli çalışmalar yürüttüklerini hatırlattı. Kuruçay ayrıca, her zaman Sivas esnafının yanında olduklarını dile getirdi. 

Başkan Hakan Demirgil, günün anısına AK Parti Sivas Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay´a ziyaret anısına plaket takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!