USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediye Asfalt Sezonunu Açtı--Video

Belediye Asfalt Sezonunu Açtı--Video

Belediye Asfalt  Sezonunu Açtı--Video
09-06-2020 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte kent merkezinde sıcak asfalt serme sezonuna start verdi.

Koronavirüs nedeniyle tedbir amaçlı asfalt serme işlemine bir süre ara veren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava sıcaklığının artmasının ardından 2020 yılı asfalt serim planlamasının startını verdi.

Şeyh Şamil Mahallesi Hamza Yerlikaya Caddesi´nde çift taraflı sıcak asfalt serme işlemlerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Hilmi Bilgin,  personelle sohbet ederek herhangi bir eksikliklerinin olup olmadığını sordu.

MAHALLE PARKI TALEBİNE KAYITSIZ KALMADI

Gezi sırasında mahalle sakinleri Bilgin´den çocukları için Hamza Yerlikaya Caddesi´nin hemen yanında bulunan boş alanın değerlendirilmesini ve oraya bir park yapılmasını istedi. Bilgin; mahalle sakinlerinin bu talebini geri çevirmeyerek o alana mahalle parkının yapılacağının sözünü verdi.

?PARK SÖZÜMÜZÜ ALDIK?

Başkan Bilgin´e mahalle sakinleri adına teşekkür eden Şeyh Şamil Mahalle Muhtarı İbrahim Nar, ?Hamza Yerlikaya Caddemizde ciddi bir asfalt sorunumuz vardı. Yağmur yağdığında gölcükler oluşuyordu, araçlarımız çukurlardan kaçarken kaza yapabiliyordu. Başkanımıza bu konuyu ilettik. Başkanımız da sağ olsun yeni asfalt sezonunu mahallemizde, bu caddede başlattı. Bir de park sözümüzü aldık. En kısa zamanda da mahallemizde park çalışmalarına başlanacaktır. İlgisinden dolayı tekrar Başkanımız Hilmi Bilgin´e ve ekibine teşekkür ediyorum? açıklamasında bulundu.

?TÜM BİRİMLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUM?

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise ?Bugün 2020 yılının asfalt sezonunu Şeyh Şamil Mahallemizde başlatmış olduk. Pandemi süreciyle birlikte belediye olarak bazı çalışmalarımıza toplum sağlığı nedeniyle belirli bir süre ara vermek zorunda kaldık. O yüzden Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz biraz rötarlı da olsa asfalt sezonumuzu açarak çalışmalarına başladılar. Öncelikle ben bu sezonda şehrimizi güzelleştirmek, şehrimizin altyapısını daha yaşanabilir bir noktaya getirmek için emek harcayan, alın teri döken tüm birimlerimize başarılar diliyor, teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıkarken hemşehrilerimize bir söz verdik, şehrimiz 65 mahalleden oluşuyor. İnşallah 65 mahalleye de eşit, adaletli bir hizmet anlayışıyla hiçbir mahallemizi diğerinden ayırmadan her hemşehrimizin yaşadığı yerin kendine göre önemli olduğu bilinciyle birlikte tüm mahallelerimizi başta altyapısı olmak üzere park ve bahçeleriyle, yollarıyla, kaldırımlarıyla, duraklarıyla, okullarıyla, camileriyle, yürüyüş yollarıyla, ?İyi ki ben bu mahallede yaşıyorum, iyi ki ben Sivas´ta yaşıyorum´ dedirtecek bir şehir oluşturmak adına bir bütün olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz? dedi.

?DAHA FAZLA İŞ ÜRETME AMACINDAYIZ?

Başkan Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Pandemi zamanında kaybettiğimiz bir süreç var, bu süreci kapatmak için ekiplerimizle birlikte daha hızlı çalışarak, emek harcayarak farkı kapatmayı düşünüyoruz. Planlarımızı ona göre yaptık. İnşallah bir önceki yıldan daha fazla iş üretme amacındayız. Bu noktada ben başkan yardımcımızdan sahada çalışan tüm ekip arkadaşlarımıza kadar hepsine güveniyoruz. Biz hangi duyguyu taşıyorsak, Sivaslı hemşehrilerimiz hangi duyguyu taşıyorsa, tüm ekibimiz de aynı duygularla çalışıyor, alın teri döküyorlar. Kışın soğukta, yazın sıcakta çalışan tüm ekiplerimize teşekkür ediyorum.?

Gezi sırasında mahalle sakinlerinin park isteğinin sorulması üzerine Başkan Bilgin ?Mahallelerimizde sadece asfalt çalışması değil Fen İşlerimiz, SİBESKİ, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve diğer ekiplerimiz koordineli bir şekilde çalışıyorlar. Nerede hangi konuda bir eksiklik varsa gidermek için müdahalede bulunuyoruz. Mahalle sakinlerimiz caddemizin hemen yanında bir mahalle parkı istediler. Azizoğlu Cami´nin hemen yanında belediye imar planında yeşil alan olarak görülen bir yerimiz var. İlgili birimlerimizden koordineyi sağlayarak süreci bugün itibariyle başlatmalarını istedim. Öncelikle yasal sürecimiz başlayacak; hak sahipleriyle görüşeceğiz, mevcut mülkiyet sorununu çözdükten sonra Şeyh Şamil Mahallemize değer katacak güzel bir parkı kazandıracağız? değerlendirmesinde bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!