USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Esnaf Rahat Bir Nefes Alacak

Esnaf Rahat Bir Nefes Alacak

Esnaf Rahat Bir Nefes Alacak
03-10-2019 07:00
Google News


Ahmet TIRPAN

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´in 31 Mart seçimlerinden önce Halfelik alt geçidinde düzenleme yapacaklarına dair vaadini hayata geçirmek üzere çalışmaları başlatması Ata Sanayi esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Yapılan yeni düzenlemeyle Atatürk Caddesi üzerinden gelen araçlar, Ata Sanayi´ye girmek için Halfelik Alt Geçidi´ni kullanmadan kavşaktan dönüş yapabilecek. Yine Emniyet Müdürlüğü yönünden kent meydanına doğru hareket eden bir araç da eski sanayinin içerisinden geçmeden Yenişehir tarafına dönebilecek.

Sivas Tesviyeciler ve Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Hakan Demirgil, esnafın derdine çare olan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e teşekkür etti.

"Bölgedeki bin esnaf rahat bir nefes alacak" diyen  Başkan Demirgil, ?Ata Sanayi´ye giriş verilmemesi nedeniyle esnafımızın iş kaybı yüzde 35´lere ulaşmıştı. Bu nedenle müşterimizin yaklaşık yüzde 50´sini kaybettik. Bu istihdamı da olumsuz yönde etkiledi. Pek çok işyeri eleman çıkarmak durumunda kaldı. Birçok esnafımız da işini kaybetti. Vergisini ödemeyen üyelerimiz oldu. Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin sayesinde esnafımız artık rahat bir nefes alacak. Yeni yolun bir an önce hizmete girmesini bekliyoruz. Bu sayede Ata Sanayi yeniden canlanmış olacak? ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!