USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ezici Çoğunlukla Temsil Edileceğiz

Ezici Çoğunlukla Temsil Edileceğiz

Ezici Çoğunlukla  Temsil Edileceğiz
14-01-2021 07:00
Google News


Fatih TABUR

AK Parti Sivas İl Başkanlığı´nın 7´nci Olağan Genel Kurul dün 4 Eylül Kapalı Spor Salonu´nda gerçekleştirildi.

Koronavirüs önlemleri nedeniyle sadece delegelerin katılımı ile yapılan kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz ve Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş  ile çok sayıda parti yöneticisi ve delege katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın tensipleriyle mevcut İl Başkanı Hakan Aksu ile yola devam kararının alındığı kongre koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu; ?Bugün Sivas eğitimden sağlığa, milli savunmadan ulaşıma ne kadar alan varsa her alanda gıpta ile bakılan bir il olmuştur. Bu salonun benim için büyük bir anlamı var. 2001 yılının Eylül´ünde 24 yaşında il başkan yardımcısı olarak Sayın Cumhurbaşkanımızı ilk defa bu salonda ağırlamıştık. Bugün 44 yaşında, 20 yıldır davamızdan ayrılmadan partimize kopup gidenlerin arkasına bırakın takılmayı acaba bile demeden tam bir sadakatle ömrümüzün en güzel yıllarının partimizde, davamızda geçmesini nasip eden Allah´a hamd ediyorum. 20 yıl önce kurucu il başkan yardımcısı olarak başladığım daha sonra kurucu gençlik kolları başkanı olarak devam ettiğim birçok il başkan yardımcılığı ve seçim koordinasyon merkezi görevlerinden sonra 3 Ağustos 2018´de teşkilatımızın, vekillerimizin desteği, Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir´in önerisi Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle il başkanlığı görevine getirildim. Göreve geldiğimiz ilk gün kendimize bir yol haritası belirledik. Siyasetteki en önemli kelimenin uyum denilen sihirli kelimenin etrafında toplandığını biliyorduk. Onun için sürekli istişare kanallarını açık tuttuk. Sıkıntımızı, sevincimizi paylaşmayı kendimize şiar edindik. Diğer bir husus partimizin dünü ile bugününü birleştirmek oldu. 20 yılda birçok değer bu partiye hizmet etti. Bizler bu değerlerle bir köprü oluşturup yeni atılımlara kapı açmayı başarabilirsek Allah´ın izniyle hiçbir kuvvet AK Parti´nin sırtını yere getiremez. Neticede bu ortamlarda girdiğimiz yerel seçimlerde yüzde 50´ye yakın oy oranını yakalayarak ciddi bir başarı sağladık? dedi.

?DEVASA YATIRIMLARLA TÜRKİYE´YE ÇAĞ ATLATTIK?

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise ?Sayın Cumhurbaşkanımız bir ideal, bir hayalle çıkmıştı: Bu ülkede yaşayan milletimiz asla hiçbir zorluklar karşısında diz çökmeyecek, alnı her zaman dik olacak ve olması gerektiği noktaya gidecek. Bunu yaparken de Sayın Cumhurbaşkanımızın güvendiği iki husus vardı: Bir; Sayın Cumhurbaşkanımız büyük Türk milletinin ferasetine güveniyordu. İki; kuracağız teşkilatın arı gibi çalışacağına, haklı davasını Türkiye´nin dört bir yanına anlatacağını biliyordu. Allah´a şükürler olsun 14 Ağustos 2001´de başlayıp 3 Kasım 2002´de yapılan seçimlerde iktidara gelen partimiz milletimizin hayır duasıyla, milletin desteğiyle ve teşkilatımızın  çalışmasıyla 20 yıldır Türkiye´ye hizmet ediyor, şehrimize hizmet ediyor. Allah´a şükrediyoruz. Bu onurlu yolculukta bizi yalnız bırakmayan milletimize teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. O günden bu güne kadar AK Parti´de hangi kademede olursa olsun görev yapan hiçbir teşkilat mensubu, hiçbir milletvekili bu milletin yüzünü yere eğdirecek icraata imza atmadı ve devasa yatırımlarla Türkiye´ye çağ atlattı? ifadelerini kullandı.

?HİZMET ETMEK AŞKI İLE YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ?

Başkan Bilgin´in ardından konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci de ?Hakan Başkanımızın partimizde gençlik kolları başkanlığı ile başlayan siyasi hayatı bu dönemde il başkanlığı ile taçlandı. 2 yıldır uyumlu bir şekilde il başkanlığını yapıyordu ve genel merkezimiz de başkanımıza 2023 seçimlerinde de ?İnandığın yolda yürü´ dedi. İnşallah Rabbim yolunu, bahtını açık etsin diyorum. Sivas´ta partimiz Allah´a şükür 19 yıldır en yakın partinin 3 kat fazlası oy alarak birinci parti oldu. Ben buradan teşkilatımıza vermiş olduğu destekten dolayı Hakan Başkanımıza teşekkür ediyorum. Sivas milletvekilleri olarak Sivas´ımızın her köşesine hizmet etmek aşkı ile yolumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız; ?Arkasında Sivas olanın sırtı yere gelmez´ diyor.  Sivas Cumhurbaşkanımızın arkasında. Bizler de bu sürece destek olmaya çalışacağız? açıklamasında bulundu.

?ÜLKEMİZİN 21. YÜZYILINI İNŞA EDECEĞİZ?

İl teşkilatının her kademesinde görev alan tüm partililere emekleri için teşekkür eden AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz ise ?Yeni dönemde görev alacak kardeşlerime üstün başarılar diliyorum. Siyasetin öznesi millettir. Siyasette söz de karar da millettedir. Demokraside talimatı millet verir. Beklentisi, arzusu, talebi karşılanması gereken de millettir. AK Parti iktidarları bu güne kadar bu esas doğrultusunda hareket etti. Aksi olsaydı girdiği seçimleri kazanamazdı. Bundan sonra da aynı doğrultuda devam edeceğiz. Aziz kardeşlerim siyaset kendinizi iyi anlatmaktan öte milleti iyi anlamayı gerektirir. Tüm AK Parti teşkilatları olarak bunu siyasetin temeli olarak görüyoruz. Herkesi daha iyi anlamaya, daha fazla kucaklamaya çalışacağız. Siyaset elbette bir rekabettir ancak bir kavga ve çatışma değildir. Kardeşliğimizi pekiştirecek her çalışmanın yanında; kardeşliğimize zarar verecek her söylem ve eylemin de karşısındayız.  Yapılan her seçimde partisini açık ara birinci yapan teşkilatımız başarılıdır. Halk sadece kendisine hizmet eden siyasetçi aramaz aynı zamanda kendi adına mücadele edip hakkı savunan, değerleri için kavga etmekten çekinmeyen siyasetçi de arar. Halk güçlü liderle yürümek ister. Bu açıdan AK Parti olarak şanslıyız. Güçlü bir liderimiz var. Hep birlikte ülkemizin 21. yüzyılını inşa edeceğiz? şeklinde konuştu.

?BİZ BU ÜLKEYİ YÖNETMEKLE SORUMLUYUZ?

Türkiye´nin sorunlarını ve meselelerini 20 yıldır çözmeye çalıştıklarının altını çizen  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz de ?Geldiğimizde bir hayli vesayet odakları vardı. Basın vesayeti, sermaye vesayeti, oligarşik bürokrasi ve vesayet, vesayet, vesayet. Hepsi ile tek tek mücadele edildi. Bunlar hiç kolay olmuyor. Bugün bir başörtü meselesini unutmamak lazım. Bakın halen aradan 10 yıldan fazla geçmiş, içlerinde ukde var. Adam; ?Başı örtülü bir hakim benimle ilgili doğru karar veremez´ diyor. Artık bütün Türkiye bunu görüyor. Değerli kardeşlerim kenetlenmemiz lazım. Birlik, beraberlik içerisinde ülkemizi yönetmeye devam etmemiz lazım. Bizim kaderimiz Türkiye´nin kaderi ile özdeşleşmiş. Biz bu ülkeyi yönetmekle sorumluyuz. İnanın hiç kimsenin başka birinden ümidi yok. Yine de bazen bizim insanımıza dokunmada eksik kaldığımız noktalar oluyor. Ama inanıyorum ki bu yeni kongrelerle inşallah yepyeni bir AK Parti ile 2023, 2053, 2071´e ulaşacağız? dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ONLINE KATILDI

Öte yandan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti 7. Olağan Sivas-Kırşehir-Kırıkkale-Yozgat  il kongrelerine canlı bağlantı ile katıldı.

Salgın nedeniyle ara verilen kongrelere yeniden başladıklarını belirten Erdoğan; ?Hedefimiz Şubat ayının son günlerinde planladığımız İzmir, Ankara ve İstanbul kongreleri ile birlikte bu süreci tamamlamaktır. AK Parti kendini yenileme kabiliyeti en yüksek partidir. Kadın ve gençlik kollarımızla birlikte ülkemizin en geniş tabanlı partisi konumundayız. Salgına rağmen geçen yıl üye sayımızı 1 milyon artırmış olmamız, milletimizin partiye sahip çıktığının göstergesidir. Medya ve sosyal medya mecraları elbette önemlidir. Ancak siyasette asıl belirleyici olan yüz yüzedir.  AK Parti bakımından milletimizin her bireyine ulaşmada zorluk yoktur.  Türkiye´nin en yaygın teşkilat ağına sahip partisiyiz. Şayet buna rağmen gönlünü kazanmak için ulaşmadığımız, kapısını çalmadığımız tek bir kişi dahi varsa bu bizim eksiğimizdir. En büyük beklentim 2023´e kadar her günümüzü seçim günü gibi görüp çalışmaktır. Yılın her günü milletimizle mâl olmayanın seçim günü diyecek sözü olmaz. Milletin gönlüne girmek için gece gündüz çalışmayan, yanlış yerde yanlış göreve talip demektir. Gücümüzü de ilhamımızı da milletten alır, birikimimizi ve imkanlarımızı sadece millete hizmet için kullanırız? dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: ?İnşallah 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak mecliste ezici bir çoğunluk olarak temsil edilecek, Cumhurbaşkanlığı Seçimini tekrar kazanacağız. Gerek AK Parti gerek MHP gerek BBP olarak Cumhur İttifakı yarınlara yürümektedir, yürüyecektir. Bizi de ne terör örgütlerinin alçaklıkları, ne kuyruk acısıyla üzerimize saldıranların oyunları ne de önümüze konulan tuzaklar yoruyor. Hepsinin de üstesinden geldik, geliriz.?

Erdoğan´ın konuşmasının ardından program sona erdi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

ASİL

Hakan AKSU

Sebahattin BUYRUKOĞLU

Ali İhsan IŞIK

Aslı Şube YAMAN

Aynur Kübra İNCE

Bahattin GÜLER

Bünyamin ER

Doğan SAYACA

Faris ULUCAK

Fikret YILDIRIM

Hakan TARTAR

Halit AKGÜL

Huzeyfe GÜMÜŞGÖZ

Hülya KILIÇ

İbrahim ÇITIR

İbrahim EMMİOĞLU

İrfan YILMAZER

Kadir KALKAN

Kamuran KAYA

Mehmet ÇAKIR

Merve Polat AKKAŞ

Muhittin KARAHAN

Murat MUSLU

Nadir YASAK

Nurhan ÖZKAN

Osman ÜLKER

Rüstem YÜCE

Serhat YILMAZER

Seyit YERLİKAYA

Sümeyye Subaşı YILMAZ

Şeyma ÖZKAYNAKÇI

Tamer BAHAR

Tuğba GENÇ

Turan GÜLBAHAR

Turan YILDIZDAĞI

Vahit POLAT

Vedat SUNKUR

Yasin ALTUN

Yusuf OFLAZ

Yusuf TANRIVERDİ

 

YEDEK

Ali KAPLAN

Hasan CENİK

Mustafa KOÇU

Süleyman SAMIKIRAN

Emine Arzu ÇAMAYAZ 

Birgül SÜER

Cemal KÖSE

Turan ÇALI

Nurcan PALA

Hayati TAŞDEMİR

Abdulmecit DEMİRKAYNAK

Faruk BOYRAZ

Mehmet Turan VEREP

Abdulkadir TEKE

Zuhal KAYALAR

Zafer KARAÇOBAN

Zikrullah AYDIN

Uğur EKER

İsmail CERAN

Mustafa DANIŞ

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!