USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fanatik Otomobil Görenlerin Dikkatini Çekiyor

Fanatik Otomobil Görenlerin Dikkatini Çekiyor

Fanatik Otomobil Görenlerin Dikkatini Çekiyor
09-11-2020 07:00
Google News


Sivas kent merkezinde yaşayan İbrahim Karaca, 1 sene önce satın aldığı otomobilini taraftarı olduğu Sivasspor´un renklerine boyadı. 10 bin liraya aldığı otomobile 20 bin lira harcayan Karaca, ?Yiğido´ adını verdiği otomobiliyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Sivasspor tutkusunu aracına yansıttığını söyleyen İbrahim Karaca, ?Sivas´ımız için bir ?Yiğido´ olarak araba hazırladım, yiğido kendini göstersin istedim. Arabam 1976 model, 1100 motor eskilere nazaran binilecek bir araba. Sivasspor tutkusu doğuştan geliyor, ben Sivasspor tutkunuyum onu da aracıma yansıttım ?dedi.

?ARABAYA İLGİ ÇOK?

Arabaya ilginin çok olduğunu ve insanların aşırı derecede fotoğraf çektirmek istediklerini belirten Karaca ?Arabamın üzerinde Sivasspor logosu var, yiğido logosu var, kendisi zaten Türkiye´mizin bayrak rengi kırmızı-beyaz, yiğidolarımızın logosu da kırmızı-beyaz. Arabaya ilgi çok, aşırı derecede fotoğraf çektiren var. Satın almak isteyen de çok, teklifte 30-35 bin lira diyorlar ben zaten o kadar para harcadım bu yüzden şuan satmayı hiç düşünmüyorum ilerde belki olabilir? diye konuştu. /İHA/

 

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!