USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Futbol Turnuvasında Kura Çekimleri Tamamlandı--Video

Futbol Turnuvasında Kura Çekimleri Tamamlandı--Video

Futbol Turnuvasında Kura Çekimleri Tamamlandı--Video
22-06-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

CK Enerji Çamlıbel Elektrik tarafından ihtiyaç sahiplerine destek olmak amacıyla ?Enerjimizi paylaşarak çoğaltalım´ sloganı ile başlatılan Askıda Ekmek Projesi´ni yeşil sahalara taşıyan ?Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası´nın? ikincisi için kura çekimi yapıldı.

Sivas, Tokat ve Yozgat´taki kamu ve özel kurum çalışanlarının ?Askıda Ekmek Projesi´yle ilgili farkındalık yaratmak için sahalarda top koşturacağı turnuva çerçevesinde Yozgat ve Tokat´ın ardından son olarak ilimizde kura çekimleri CK Enerji Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan ve TFFHGD Başkanı Çetin Güçyetmez´in katılımıyla gerçekleştirildi.

3 ildeki adayların belli olmasının ardından başlayacak turnuvanın bölge şampiyonları ağustosun ikinci yarısında belli olacak. Turnuva sonunda daha önce olduğu gibi bu yıl da ilk üçe giren takım adına CK Enerji Çamlıbel Elektrik askıya ekmek bırakacak. Turnuvada bu yıl Yozgat´tan 22, Tokat´tan 21 ve Sivas´tan 32 takım yer alacak.

TEKİN: ?PROFESYONEL MAÇLARA İMZA ATILACAK?

Kura çekim programında konuşan CK Enerji Çamlıbel Elektrik Genel Müdürü İbrahim Yalçın Tekin, sporun birleştirici gücüne olan inancını dile getirerek, ?Bu yıl Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunda önemli bir mihenk taşı olan Sivas Kongresi´nin 100´üncü yılı. Cumhuriyet Kenti Sivas´ımıza bu değerli yıldönümünde biz de Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvamız ile renk katmayı amaçlıyoruz. Spor ve yardımseverliği aynı çatı altıda toplayan turnuvamız herkese hayırlı olsun. Daha çok ihtiyaç sahibine ulaşabilmek adına futbolun milyonları birleştiren gücünden de destek alma özelliğiyle geçen yıl başlattığımız Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvamız artık geleneksel hale gelerek Sivas´ın da dışına taştı. Bu yıl turnuvada Sivas, Tokat ve Yozgat´ta kamu ve özel kurumların çalışanlarından oluşan takımlar yarışacak. Bugün burada yaptığımız kura çekimleri sonrasında takımlarımız sahada profesyonel ligi aratmayacak karşılaşmalara imza atacak. Amacımız Askıda Ekmek Projemizi çok daha geniş kitlelere ulaştırabilmek. Destek veren herkese şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

BAYHAN: ?FUTBOL BİR MÜCADELE SPORUDUR?

İlimizde düzenlenen spor organizasyonlarını desteklediklerini kaydeden Gençlik ve Spor Şube Müdürü Ayhan Bayhan ise; ?Futbol bir mücadele sporudur. Bu mücadelenin verileceği ve ikincisi düzenlenecek turnuvaya katılan takımların karşılıklı saygı çerçevesinde davranmalarını temenni ediyorum. Bu organizasyonun devamlılığını sağlayan CK Enerji Çamlıbel Elektrik yetkililerine teşekkür ediyorum? ifadesini kullandı.

GÜÇYETMEZ: ?ÖRNEK OLUYOR?

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Şube Başkanı (TFFHGD)  Çetin Güçyetmez ise, ikincisi düzenlenecek olan Askıda Ekmek Kurumlararası Futbol Turnuvası sosyal etkinlikler kapsamında örnek bir organizasyon olduğuna dikkat çekti. Güçyetmez şunları söyledi; ?1.si düzenlenen turnuvadaki başarıyı daha da ileri götüreceği inancıyla Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği ve İl Hakem Kurulu olarak projede elimizden gelen her türlü yardımı ve desteği yapmaya hazırız. Bu tür organizasyonların ilimize ve diğer kurumlara da örnek olacağı inancı ile turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diler, müsabakaların centilmenlik içerisinde geçmesini dileriz.?

32 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Sivas´ta 32 takımın yer alacağı turnuvada takımlar 8 grupta yarışacak. Kura çekimi sonucuna göre; A grubunda Beton Travers Fabrikası, TÜDEMSAŞ, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Birliği, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü. B grubunda Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ÇEDAŞ, Sivas Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü, Sivas Nuri Demirağ Havalimanı Müdürlüğü. C grubunda Eksantrik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (ESTAŞ), Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Sivas Adliyesi. D grubunda Sivas Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, İlbank Anonim Şirketi Sivas Bölge Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumu. E grubunda İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, İl Sağlık Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü. F grubunda TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Bölge Koordinatörlüğü, Karayolları 16. Bölge Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü. G grubunda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), TCDD İşletmesi 4. Bölge Müdürlüğü, DSİ 19. Bölge Müdürlüğü, Sivas Numune Hastanesi. H grubunda CK Enerji Çamlıbel Elektrik, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, Sivas İl Müftülüğü, Sivas Belediyesi kozlarını paylaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!