USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

?HABERLER ASILSIZDIR?

?HABERLER ASILSIZDIR?

?HABERLER ASILSIZDIR?
12-06-2018 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig takımlarından Sivas Belediyespor´da yönetim son günlerde çıkan transfer haberlerine açıklık getirdi.

Yeşil-beyazlı kulübün başkan vekili Ali İzgi, yaptığı açıklamasında takımdaki son durumla ilgili haber yapan bir gazetenin haberlerinin asılsız olduğunu söyleyerek sert dille eleştirdi.

?SON 4 YILDA NELER

YAPTIĞIMIZ ORTADA?

Başka Vekili İzgi, son 4 yıldır takımın birçok başarı yakaladığını hatırlatarak şunları söyledi; ?Son dört yıldır Belediyespor´un neler yaptığı, neleri başardığı, nerelerde eksik kaldığı herkesin malumudur. Belediyespor´umuz 4 yıla lig şampiyonluğu, kupa zaferleri, play off başarıları sığdırdı. Ortaya koyduğu performansla hem Sivas´ta yaşayan Sivaslıları hem de dışarıdaki yiğidoları gururlandırdı. Özellikle bu sezon ligin tozunu atarken, liderlik koltuğunda otururken, puan rekorları kırarken, hatta ve hatta süper lig şampiyonu Galatasaray´ı mağlup ederken dahi iki sütuna dört santim haber yapmayanlar, son bir hafta içerisinde üç kez Belediyespor´u tam sayfa manşete taşıdı. Bu duruma sevinelim mi? üzülelim mi bilemedik... Ben yine bardağın dolu tarafına bakarak memnunum. Ancak; üzerimde taşıdığım sorumluluğun gereği olarak sütunlara taşınan bilgilerin bazılarını düzeltmek maksadı ile cevap vermek durumundayım??

?BİZİM HABERİMİZ OLMADAN

KULÜPTEN GİDEN GİDENEYMİŞ?

Yerel bir gazetede ?Belediyespor´da giden gidene? başlıklı haberi eleştiren İzgi; ?Haberlere bakacak olur isek bizim haberimiz olmadan kulüpten giden gideneymiş. Her sezon başında olduğu gibi ve de her kulüpte olduğu gibi bu sezonda Belediyespordan gidenler olacak, gelenler de olacak. Yine son dört yıla bakarsak her sezon ortalama on oyuncu gitmiş, on oyuncu gelmiş. Bu durum bu sezonda aynı ortalama ile devam edecek. Biz sezon planlamasını haber yapan arkadaşların alışa geldiği gibi sezon sonu doğaçlama olarak yapmayız. Sezon içerisinde planlama yaparız. Biz bu konuda mahiriz, kalifiyeyiz, planlıyız ve de iddialıyız. Bu sezon bu kategorideki takımların hiç biri bizim kadar maç izlememiş, bizim kadar futbolcu takibi yapmamıştır. Kendi ligimizi, üçüncü ligi ve U 21 liglerinin tamamını taradık. Raporlarımızda, planımızda hazır transferlerimizde bu plan çerçevesinde yaparak kamuoyunun huzuruna çıkaracağız? dedi.

?SEMBOLİK BİR BONSERVİS

BEDELİ İLE OZAN´LA HELALLEŞTİK?

Takım kaptanı Ozan Kılıçoğlu ile anlaşarak ayrıldıklarını aktaran Ali İzgi şu ifadeleri kullandı; ?Giden futbolcularımıza gelince. Takımımızdan ayrılan ilk futbolcu kardeşimiz, takım kaptanımız Ozan Kılıçoğlu´dur. Ozan elimizde büyüyen Sivas´ın bir evladıdır ve çok sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Dört yıldır başarı ile formamızı terletmektedir. Bu sezonda sözleşmesi devam etmekteydi. Kendisi bize gelerek iyi teklif aldığını ve yardımcı olmamızı talip etti. Bizde kardeşlik hukuku ile yaklaşarak, sembolik bir bonservis bedeli ile Ozan´la helalleştik.?

?MELİH VE SEYİT´İ

GURURLA GÖNDERDİK?

Takımdan ayrılan Nuri Melih Mursal ve Seyit Ahmet Han´ı kariyerlerine katkı sağlaması açısından gönderdiklerini belirten İzgi şöyle devam etti; ?Nuri Melih Mursal ve Seyit Ahmet Han ise bu kulübün alt yapısında yetişmiş ve bu kulüpte profesyonel olmuş kardeşlerimizdir. Sezon sonu itibari ile sözleşmeleri bitmişti. Bizde bu kardeşlerimizin kendi profesyonellik kariyerlerine katkı sağlaması açısından dışarı çıkmaları gereğinin önemini kendilerine söyledik. Karşılıklı mutabık kalarak kucaklaştık ve gururla onları Uşakspor ve Bordumspor´a uğurladık.?

?SAMET İZİN İSTEDİ??

Başarılı oyuncu Samet Katanalp´in ise takımdan ayrılmak için izin istediğini ve yollarının ayrıldığını söyleyen Ali İzgi; ?Samet Katanalp ise Sözleşmesinde belli bir miktar karşılığı serbest kalma maddesi vardı onu çalıştırmak sureti ile izin istedi.? şeklinde konuştu.

?FATİH´LE SÖZLEŞME YENİLEDİK,

SERHAT´IN SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR?

Fatih Çiplak ve Serhat Mutlu´nun takımdan ayrıldığını haberlerini yalanlayan İzgi; ?Bunların dışında gittiği iddia edilen futbolcularla ilgili yazılanlar tamamen asılsızdır. Habere konu olan Fatih Çiplak ile iki hafta önce yine sözleşme imzaladık ve iki yıl daha Sivas Belediyespor´un futbolcusudur. Serhat Mutlu´nun ise sözleşmesi devam etmektedir ve 31.05.2019 tarihinden önce bizim onayımız olmadan hiç bir yere gidemez. Bu isimleri gitti diye yazan arkadaşlar eğer gazetecilik yapmış olsaydı en azından federasyonun sitesini açıp bir bakar ve sözleşmelerinin devam ettiğini görürdü? dedi.

?YAKUP DEVRE ARASINDA GİTMİŞTİ?

Futbolcu Yakup Yiğit´in sezon sonu gönderilmiş gibi haberi yapan gazeteyi eleştiren İzgi şöyle konuştu; ?Yakup Yiğit ise bizimle devre arasında helalleşerek Çorumspor´a giden bir kardeşimizdir. Bizden şimdi gitmiş gibi göstermek yoruma açık bir tavırdır. Sözleşmesi biten futbolcularımızdan Hüseyin Bak, Tunay Acar ve Niyazi Batuhan Salman ile de görüşmelerimiz devam etmektedir. Anlaşabilirsek yeşil-beyazlı formayı giymeye devam edecekler, anlaşamazsak helalleşerek ayrılacağız.?

?BAŞKANIMIZ BU YILDA DESTEĞİNİ

BİZDEN ESİRGEMEYECEKTİR?

Sivas Belediyespor Kulübünün parasal sorunları ile ilgili yazılan haberlere ise Başkan Vekili İzgi şu cevabı verdi; ?Belediye Başkanımızın katkıları ve parasal sorun ile ilgili olarak yazılanlara gelince. Biz her yılsonu Başkanımıza giderek önce hesap veririz, sonrada gelecek sezonun planlamasını yaparız. Bu sezonda aynısı olmuştur. Başkanımıza hesabımızı verdik. Tavsiyelerini aldık. Gelecek sezonun mali planlamasını da yaptık. Bu kulüp adı üstünde Sivas Belediyespor Kulübü, yani bu kulübün sahibi Sivas halkı adına Sivas Belediye Başkanı Sayın Sami Aydın´dır. Biz hepimiz kulüpte onun adına onun sağladığı imkanlarla görev yapıyoruz. Orta da olan başarı onun başarısıdır. Eğer bir başarısızlık varsa da o da başta şahsım olmak üzere bizim beceriksizliğimizdir. Sayın Belediye Başkanımız her yıl olduğu gibi bu yılda desteğini bizden esirgemeyecektir.?

?PARA HER ZAMAN SORUNDUR?

Her kulüpte olduğunu gibi Sivas Belediyespor Kulübünde de parasal sorunların zaman zaman olduğunu belirten İzgi; ?Ancak bu şu anlama gelmez para sorunumuz hiç yok. Böyle değil tüm kulüplerde olduğu gibi para her zaman sorundur. Para bulmak, birinden para istemek dünyanın en zor işidir. Kaldı ki bizim çok paralı bir kulüp olmadığımızı bu camiadaki herkes bilir. Biz hiç bir zaman bol keseden para harcayan, değerinin üstünde futbolcu transfer eden bir kulüp olmadık. Paramız kasamızda çakılı dahi olsa bazı rakiplerimizin yaptığı gibi fahiş fiyatlarla oyuncu alamayız, almayız?? ifadelerini kullandı.

?HİÇ KİMSE ENDİŞE DUYMASIN?

Yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yapacaklarını söyleyen İzgi, konuşmasını şöyle sonlandırdı; ?Biz her sezon olduğu gibi bu sezonda Sayın Belediye Başkanımızın himmetleri ile iyi bir takımı oluşturarak sezona başlayacağız. Yine izlerken zevk veren ve ligi bitirebileceği en iyi yerde tamamlayan bir Belediyespor olacak. Bundan hiç kimsenin endişe duymaması gerekir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur??

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
24.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!