USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hastalıklara Kalıcı Çözüm--Video

Hastalıklara Kalıcı Çözüm--Video

Hastalıklara  Kalıcı Çözüm--Video
31-10-2019 07:00
Google News


Ahmet TIRPAN

Akupunktur ve Beslenme Uzmanı Doktor Burak Ayyıldız, alternatif tıp uygulamaları ile ameliyat düzeyindeki sağlık problemlerinin ağrısız ve kısa sürede tedavi edilebileceğini söyledi. Kardeşler Mahallesinde faaliyet gösteren Naturoterapi Özel Sağlık Merkezi doktorlarından Burak Ayyıldız, hacamat, sülük, ozon tedavisi, mezoterapi, fizyoterapi, manuel terapi, osteopati gibi alternatif tıp uygulamalarıyla birçok hastalığı kökten çözdüklerini ifade etti.

Türkiye´de çok nadir olarak uygulanan akupunktur yöntemleriyle hastaların ağrısız bir tedavi süreciyle iyileştiğini kaydeden Doktor Ayyıldız; ?Hastalarımız bize geldiği zaman detaylı bir fizik muayeneden geçiriyoruz. Hem modern tıbbi hem de batı tıbbi yöntemlerini kullanarak hastalarımıza detaylı bir muayene yapıyoruz. Ardından vücut analizi yaparak kilo, kas, yağ ve sıvı değerlerini belirlemeye çalışıyoruz. Muayenenin ardından hastamızdan rahatsızlığı konusunda detaylı bilgi alıyoruz. Tanı koyuyoruz ve gerekli tedaviyi uygulamaya başlıyoruz.  Türkiye´de pek bilinmeyen ve kullanılmayan aromatik yağları kullanarak yağ akupunktur yöntemiyle ciddi hastalıklara alternatif bir tedavi yolu açtık? dedi.

?DÜZENSİZ BESLENME HASTALIĞA YOL AÇAR?

Hastalığın oluşum sürecinde beslenmenin ciddi etkilerinin olduğunu kaydeden Ayyıldız; ?Beslenmeyle birlikte günümüz gıda endüstrisinin gıda ve tarım ürünlerinin içini boşalttığını gördüğümüzden dolayı çeşitli takviye programları geliştirdim. Gıdaların içeriği çoğunlukla boş olduğu için magnezyum, B12, D vitamini, birçok farklı makron ve mikron beslenme maddesini takviye olarak hastaya başlıyoruz.  Tabii bu konuda bir uyarıda bulunmak gerekiyor. Özellikle kronik bir rahatsızlığı bulunanlar piyasada gıda takviyesi olarak satışa sunulan magnezyum, D vitamini, B12 vitamini gibi ürünlere karşı dikkat etsinler. Mutlaka fonksiyonel tıp bilen, fonksiyonel diyetisyenlik eğitimi almış uzmanların danışmanlığında bu takviye ilaçların kullanılması gerekiyor. Beslenmeyi düzenledikten sonra kişilerin vücutlarında bir yenilenme süreci başlıyor. Yani vücudun istediği gıdaları veriyoruz, çeşitli yaşam tarzı önerilerimiz oluyor, çeşitli toksin atıcı detoks prosedürlerimiz oluyor. Tabii bunları kişiye özgü olarak belirliyoruz. Eğer hastanın ihtiyacı varsa yapıyoruz yoksa her hastaya aynı tedavileri uygulamıyoruz? ifadelerine yer verdi.

?KİŞİYE ÖZEL BESLENME YÖNTEMİ GELİŞTİRİLİYOR?

Beslenme Danışmanlığı ile insanların vücutlarına uygun, yaşadığı coğrafyaya, psikolojilerine, mesleklerine, yaşam tarzlarına uygun beslenme yöntemi geliştirdiklerini belirten Ayyıldız; ?Hastalarımızın sağlık durumuna uygun beslenmelerini sağlamaya çalışıyoruz. Yani yedikleri içtikleriyle hastalıkların ortaya çıkmasını, hastalıkların alevlenmesini engelliyoruz. Hastalığı ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bizim beslenme danışmanlığımız sadece kilo kontrolü, kilo verme ya da kilo alma odaklı değil. Biz insanlara doğal, doğru ve kişiye özel beslenme programları sunarak kilolu ise kilo vermesini, zayıfsa kilo almasını sağlıyoruz. Bu süreçte ortaya çıkabilecek hastalıkları engelliyoruz. Birçok hastalığın, özellikle bağışıklık sistemi, metabolizma ve hormonlarla ilgili hastalıkların önlenmesini ve hastalığın ortadan kalkmasını sağlıyoruz? şeklinde konuştu. 

?HASTALIĞIN KÖKÜNE İNİYORUZ?

Geçici bir tedavi sürecinin ötesinde hastalığın temeline inerek sorunu kökten çözmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Ayyıldız; ?Bizim temel amacımız hastalığın köküne inmek. Yani sadece sonucuyla ilgilenmiyoruz. Hastalığı oluşturan süreç nedir, kişi bu hastalığa sahip olana kadar hangi süreçten geçti,  hangi sebepler bu hastalığın oluşumuna yol açtı sorularıyla rahatsızlığın kök nedenine iniyoruz. Yani sonuçla değil nedenle ilgileniyoruz. Bu sistem hastamızın rahatsızlığının kalıcı olarak çözüme ulaşmasını sağlıyor. Geçici bir tedavi süreci izlemek yerine sorunu tamamen ortadan kaldırmak için tedavi sürecine başlıyoruz? dedi.

?5 BİN YILLIK TEDAVİ YÖNTEMİ?

Akupunktur tedavisinin sadece kilo vermek ya da sigara bırakmak için değil, çok ciddi sağlık sorunlarının tedavisinde başarılı olduğunu ve 5 bin yıllık bir geçmişi olduğunu anlatan Ayyıldız, ?Akupunktur 5 bin yıllık tedavi yöntemidir. Toplumda lanse edildiği gibi sadece kilo vermek ya da sigara bırakmak için kullanılan bir yöntem değildir. Aslına bakarsanız akupunkturun en az etkili olduğu gruplar bağımlılık gruplarıdır. Bizim hem vücut akupunkturu hem de özelleşmiş mikro sistem akupunkturu kullanıyoruz. Özellikle kas iskelet sistemi problemlerinde ciddi bir tedavi yöntemidir. Uzun süredir çözüme kavuşmamış kronik problemler, alerjik sorunlar, travma, kol bacak kopması veya vücutta büyük bir implant yabancı bir madde veya diş implantı gibi bizim akupunktur uygulamamızı engelleyecek durumlar söz konusu değilse tedavi sürecini başlatıyoruz. Bel boyun fıtıkları ve omurganın diğer problemleri, kalça eklemi problemleri, diz ayak bileği, dirsek eklemi problemlerinde çok ciddi yanıtlar alıyoruz. Birçok hastamızı da tedavi edilemez olmaktan kurtardık? ifadelerine yer verdi.

?HACAMAT ÖZÜNDE AKUPUNKTUR YÖNTEMİDİR?

Günümüzde büyük ilgi gören ve uygulama tarihi çok eskiye dayanan hacamat tedavisi hakkında da bilgi veren Ayyıldız; ?Dinimizde de yer alan ve Peygamberimiz tarafından önerilen hacamat tedavi yöntemi de özünde akupunktur yöntemidir. Akupunktur bilgisi olmayanlar sağlıklı hacamat yapamaz. Çünkü akupunkturun kupayla dokuyu kanatma yöntemiyle uygulanmasına hacamat denir. Yani hacamat yapan kişi mutlaka iyi bir tanı koymuş olmalı, tedavisine karar vermiş olmalı, hangi akupunktur noktalarına uygulaması gerektiğini bilmelidir. Dolayısıyla kupa hacamat Bakanlık tarafından sertifika alan hekimler tarafından yapılmalıdır? dedi.

YETKİLİ HEKİMLERE TEDAVİ OLUN

Alternatif tıp uygulamalarının alanında uzman ve Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş hekimler tarafından yapılması gerektiğine dikkat çeken Ayyıldız, bilgisi olmayan kişiler tarafından uygulanan yöntemlerin etkisinin olmayacağını aksine hastaya zarar verebileceğini öne sürdü.

?YARALAR KISA SÜREDE İYİLEŞİYOR?

Sülük tedavisiyle de birçok ağrının ya da yaranın kısa sürede iyileşme gösterdiğini kaydeden Ayyıldız; ?Sülük tedavisinde kullandığımız sülükler tıbbi sülüklerdir. Türkiye´de Sağlık Bakanlığı tarafından denetlenen tıbbi sülük üretme, steril sülük üretme çiftliklerinden aldığımız sülükleri tedavilerde kullanıyoruz. Kozmetik amaçla da sülük tedavisi uygulanıyor, ağrı tedavisi ya da hızlı iyileşme için de sülük tedavisini uyguluyoruz. Kupa hacamat tedavisinde olduğu gibi sülük tedavisinde de akupunktur noktalarına sülük tedavisi uygulanıyor? şeklinde konuştu.  

?VÜCUDUNUZU YENİLEYİN?

Ozon gazının vücuda enjekte edilmesiyle uygulanan ozon tedavisiyle de vücudun ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağladıklarını ifade eden Ayyıldız; ? Ozon terapi özel bir cihazla ozon gazını insan vücudunun belli bölgelerine damar yoluyla enjekte edilmesidir. Bu tedavi yöntemi hastanın ihtiyacına göre uygulanır. Ozon terapi vücudun yenilenmesi ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde ciddi katkı sağlıyor. Biz de hastalarımızın tedavi sürecine katkı sağlamak amacıyla bakanlığımızdan aldığımız yetki ve belgelerle kliniğimizde ozon terapi uygulamaya başladık? ifadelerine yer verdi.  

?MEZOTERAPİ HASTALARIN İMDADINA YETİŞİYOR?

Son olarak cilt enfeksiyonlarında hastaların imdadına yetişen mezoterapi uygulaması hakkında bilgi veren Ayyıldız; ?Mezoterapi küçük cilt enfeksiyonlarında hastalarımızın imdadına yetişen bir tedavi yöntemidir. Ağrı kontrolü, çeşitli hastalıkların tedavisi ve kozmetik olarak kullanılan mezoterapi özünde geleneksel bir tedavi yöntemidir. Ayrıca Sivas´ımızın gururu Sivasspor´un Uzman Fizyoterapist Fatih Aydın´da fizyoterapi, manuel terapi, osteopati konularında ve egzersiz konularında danışmanlık hizmeti alarak kliniğimizde hastalarımıza hizmet ediyoruz? dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!