USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hepimizin Eseri

Hepimizin Eseri

Hepimizin Eseri
28-01-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Sivas Belediyesi ve bağlı kuruluşu Özbelsan AŞ´de hizmetini tamamlayarak emekli olan personellerle yemekte bir araya geldi.

Behrampaşa Han´ında gerçekleşen programda emekli memurlar adına söz alan önceki dönem Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın ?Emekli olmaya hak kazanan bizleri unutmayan belediye yönetimimize teşekkür ediyoruz. Böyle bir etkinlikle bizleri onure ettiler? dedi.

İşçiler adına konuşan Adem İlbaşı, ?Emekli olan personelleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür ediyoruz? dedi.

Organizasyona katılan Bem-Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu da ?Daha önce emekli olan personellerimiz için sendikalar etkinlik düzenliyordu. Bu yıl belediye kurumsal olarak ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdi. Yıllarca Sivas halkına hizmet eden personelleri unutmadığı için Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin´e teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.

Programda söz alan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise ?Sivas belediyecilik hizmetleri konusunda çok farklı bir konumda. Bu hizmetleri yerine getiren, taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Bu güzellikler sadece başkanın veya başkan yardımcılarının değil hepimizin eseridir. Bu çerçevede bizler de belediyemizde, milletine-devletine hizmet eden siz değerli arkadaşlarımızı unutmayalım, bir akşam yemeğinde bir araya gelelim, 25-30 yıllık hizmetleri sonrasında teşekkür etmek istedik? diye konuştu.

İnsan odaklı çalışmalar yapıldığına vurgu yapan Başkan Bilgin, ?Yollar, köprüler, binalar, altyapılar yapacağız ama hepsinden önce gönül yapacağız. Geçen hafta İstanbul´a gittiğimizde bizi gören herkes Sivas´ın temizliği için sizin adınıza bize teşekkür ettiler. Sivas Belediyesi her alanda başarılıysa bu özverili çalışan arkadaşlarımızın gayretiyle oluyor. Her bir çalışanımıza teşekkür ediyoruz. Sizler bundan sonra hayatınızda başka bir aşamaya geçtiniz, emekli oldunuz. Bundan sonraki yaşamınızda da sizlere başarılar dilerim? ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Bilgin ve belediye yönetimi emekli personele teşekkür belgesi takdim etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!