USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Hükümet Vebal Altındadır

Hükümet Vebal Altındadır

Hükümet Vebal Altındadır
20-08-2020 07:00
Google News


HAYRULLAH AĞKAŞ

Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Murat Kaçmaz, İstanbul Sözleşmesiyle ilgili önemli açıklamalarda bulunarak, hükümetin bu sözleşmeyi bir an evvel feshetmesi gerektiğini belirtti.

İstanbul Sözleşmesi´nin kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle mücadele amacıyla 11 Mayıs 2011´de İstanbul´da imzaya açılan bir Avrupa Konseyi sözleşmesi olduğunu belirten Kaçmaz, ?Mart 2019 itibarıyla toplam 46 devlet ve Avrupa Birliği tarafından imzalandı. Türkiye ise 12 Mart 2012´de sözleşmeyi onaylayan ilk ülke oldu. İmzaya açılmasından sonra onay için TBMM Genel Kurulu´na sunulan İstanbul Sözleşmesi, 14 Mart 2012 tarihinde AKP, CHP, MHP ve BDP´nin oybirliğiyle 246 kabul ve sıfır ret oyuyla Meclis´te onaylandı Sözleşmeyi her ülke adına Dışişleri Bakanları attığı için Türkiye adına da eski Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu imzaladı? diye konuştu.

Bu sözleşmenin modern dünyanın toplumsal cinsiyet projesi olduğunu ve cinsiyetsizleştirmek temelleri üzerinde kurulduğunu kaydeden Kaçmaz, şunları kaydetti:

?Cinsiyetsizlik dayatması yapan LGBT lobileri, her geçen gün ´ideolojik çete´ haline dönüşmüştür. Sosyal hayatta kadın ve erkek arasında farklılıkların olmadığını savunan bu zihniyet, bireylere özgü rol ve vazifeleri reddediyor. Bu projenin temel hedefinde ise çocuklar, örf ve adetlere dayalı Türk ve müslüman aile yapısının bozulması var. Batı ülkelerindeki bazı eğitim kurumlarında çocukları cinsiyetsizleştirme mühendisliğinden geçiren LGBT lobilerinin amaç ve hedeflerini söylememize bile gerek yok.?

Eşcinsel evliliklerin meşrulaştırıldığını belirten Yeniden Refah Partisi Sivas Merkez İlçe Başkanı Murat Kaçmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

?Yeniden Refah Partisi olarak İstanbul Sözleşmesinin iptal edilme isteklerinden biri de eşcinsel evliliklerin meşrulaştırılmaya çalışılması. Sözleşmenin, aile yapımıza ?dinamit? niteliğinde olduğunu aşikârdır, ?Femi-faşist zihniyetle? hazırlanan ve eşcinsel evliliklere yasallık getirmeyi hedefleyen sözleşmenin iptal edilmesi istiyoruz. Sözleşmede yer verilen ?Toplumsal Cinsiyet Eşitliği? kavramı bugün Türkiye´de LGBT lobilerinin nasıl rahatça çalıştığını gözler önüne sermektedir. Yeniden Refah Partisi olarak Bu sözleşmenin daha çok tahribata neden olmadan biran evvel FESH edilmesi gerekli olduğunu vurguluyor. Milletimizin de bu sözleşmeyi iyi okumasını ve ona göre de değerlendirmesini istirham ediyoruz.?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!