USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İlçe Kongreleri Tamamlandı

İlçe Kongreleri Tamamlandı

İlçe Kongreleri  Tamamlandı
14-10-2020 07:00
Google News


Zeliha ALDIKAÇTI

 ?İnandığın Yolda Yürü? sloganı ile ilçe kongrelerini Şubat ayında başlatan AK Parti Sivas İl Başkanlığı, pandemi sürecince ertelediği ilçe kongrelerini Cumartesi günü gerçekleştirdiği Suşehri Kongresi ile nihayete erdirdi. Pandemi nedeniyle sosyal mesafeye önem verilerek gerçekleştirilen kongrelerde ortaya çıkan birlik ve beraberlik tabloları kamuoyu tarafından da takdirle karşılandı.

16 ilçe ve Sivas merkez ilçe kongrelerini şenlik havasında birlik beraberlik içerisinde gerçekleştiren Sivas teşkilatında kongrelere Sivas Milletvekilleri İsmet Yılmaz, Semiha Ekinci, Mehmet Habib Soluk, Genel Merkez Sivas İl Koordinatörü Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya katılarak, ortaya çıkan birlik ve beraberlik ile diğer il teşkilatlarına örnek oldu.

İlçe kongrelerini bitiren AK Parti Sivas teşkilatında il kongresi hazırlıkları ise ara vermeden başladı. AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen tarihte ise AK Parti Sivas İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi gerçekleştirilecek. Kongreye AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın da katılması bekleniyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!