USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kırşehir İle İlk Kez

Kırşehir İle İlk Kez

Kırşehir İle İlk Kez
30-11-2019 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Kırmızı grup temsilcimiz Sivas Belediyespor, yarın deplasmanda ligin 15. müsabakasına çıkacak.

Kırşehir takımlarından Kırşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takım, hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayarak Kırşehir´e gitti.

Yarın saat 13.30´da başlayacak olan Kırşehir Belediyespor-Sivas Belediyespor karşılaşması, Kırşehir Ahi Stadyumunda oynanacak.

BURAK TAŞKINSOY DÜDÜK ÇALACAK

Mücadelede İstanbul bölgesi hakemlerden Burak Taşkınsoy düdük çalacak. Taşkınsoy´un yardımcılıklarını ise; Sinan Bilen (1. yardımcı hakem), Okan Akbal (2. yardımcı hakem) ve Batuhan Bayar (dördüncü hakem) yapacak.

İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR

Sivas Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor ligde ilk kez karşı karşıya gelecek. İki ekip daha önce hiç karşı karşıya gelmezken, yarın ilk maçlarını oynayacaklar. TFF 2. Lig kırmızı grupta Sivas Belediyespor toplamda 4 maçtır galibiyet yüzü göremiyor. Kırşehir Belediyespor ise 5 maçtır puan kaybetmiyor.

KARADAŞ: ?ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ?

Karşılaşma öncesi açıklamada bulunan Sivas Belediyespor´un tecrübeli teknik direktörü Özer Karadaş, maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi. Karadaş: ?Ligde kötü bir gidişat var. Bunu sonlandırmak istiyoruz. Kırşehir maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Mağlubiyet serisini sonlandırmak istiyoruz. Kırşehir maçını kazanıp uzun bir aranın ardından 3 puan almak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz var. İnşallah sahada iyi bir şekilde mücadele edip kazanacağız. Buna gerçekten çok ihtiyacımız var. Sivas´a 3 puanla dönmek istiyoruz? ifadesini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!