USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mavigün Potada Fırtına Gibi

Mavigün Potada Fırtına Gibi

Mavigün Potada Fırtına Gibi
17-01-2020 07:00
Google News


OĞUZHAN SARZEP

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği organizesinde ilimizde düzenlenen ?Kulüpler arası basketbol müsabakaları? aralıksız devam ediyor.

4 Eylül Spor Salonunda kulüpler arası basketbol müsabakaları devam ederken genç basketbolcuların performansları göz dolduruyor.

Tecrübeli antrenörler Ahmet Turan Mavi ve Erdinç Erdal Günaydın yönetiminde 5 yıldır şampiyonluğu kimseye bırakmayan Mavigün Spor Kulübü, oynadıkları başarılı basketbol ile izleyenlere keyif veriyor.

40 yıldır Sivas basketbolunda; sporcu, antrenör, beden eğitimi öğretmeni, spor kulübü yöneticisi olarak hizmet veren antrenörler Mavi ve Günaydın´ın takımı maçlarda fırtına gibi esiyor.

5 YILDIR ŞAMPİYON OLUYORLAR

Tamamen Sivaslı sporculardan kurulu Mavigün basketbol takımı, kulüpler arası basketbol müsabakalarında 5 yıldız şampiyon oluyor. Bu senede yapılan maçlara damgasını vuran Sivas Mavigün U16 basketbol takımı, bugün Gençlikspor basketbol takımı ile lig maçında karşı karşıya gelecek.

ANTRENÖRLERİN GÖZÜ KUPADA

Sivaslı antrenörler Ahmet Turan Mavi ve Erdinç Erdal Günaydın´ın gözü şampiyonluk kupasında. Antrenörler oynanacak olan maçlarından galip gelip şampiyon olarak ayrılmak istediklerini belirterek; ?Sivas Mavigün u16 basketbolda fırtına gibi esiyor resmen. Kulüpler arası basketbol müsabakalarında bu sene çok başarılıyız. Önümüzdeki maçları yenip şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk serimizi sürdürmek istiyoruz. Kupayı alıp başarımıza bir yenisini daha eklemeyi hedefliyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyoruz? ifadesini kullandılar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!