USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Milletvekili Ekinci Bağışa Davet Etti

Milletvekili Ekinci Bağışa Davet Etti

Milletvekili Ekinci  Bağışa Davet Etti
29-10-2019 07:00
Google News


Ahmet TIRPAN

AK Parti Sivas Kadın Kolları teşkilatı, 29 Ekim - 4 Kasım Kızılay Haftası nedeniyle kent meydanında bulunan Kızılay kan bağış tırına kan bağışında bulundu.

Kan bağışı etkinliğine AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş ve AK Parti İl Başkan Vekili Yusuf Tanrıverdi de katıldı.

?VATANA KANIMIZ FEDA?

Bağış öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti Sivas Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, Kızılay´ın kurulduğu günden itibaren insanların yanında olduğunu ifade ederek, ?İçinde bulunduğumuz süreç nedeniyle ve Kızılay haftası nedeniyle AK Parti Kadın Kolları olarak Türk Kızılay´ının yanındayız, bu vatana kanımız feda diyoruz" diye konuştu

Ak Parti İl Başkan Vekili Yusuf Tanrıverdi ise  "Bu hafta Kızılay Haftası. Hepimizin bir gün kana ihtiyacı olabilir, bu bilinçle hareket ederek Kadın Kollarımızın düzenlediği bu etkinliğe katılıyoruz"  ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin de Türkiye´nin en büyük örgütü olan Kızılay´a, Kızılay Haftası nedeniyle "Vatan Sana Kanım Feda" sloganı çerçevesinde kan bağışında bulunduklarına dikkat çekti.

AK Parti Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ise tüm Sivas halkını Kızılay´a kan bağışı yapmaya davet etti.

Konuşmaların ardından katılımcılar kan bağış forumlarını doldurarak kan bağışında bulundular.  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!