USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ortak Hedeflerimize Beraber Yürüyelim--Video

Ortak Hedeflerimize Beraber Yürüyelim--Video

Ortak Hedeflerimize  Beraber Yürüyelim--Video
11-01-2020 07:00
Google News


Fatih TABUR

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ilimizde faaliyet gösteren yazılı ve görsel basın kuruluşlarının temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Meva Kafe´de gerçekleştirilen programa belediye başkan yardımcılarının yanı sıra ÖZBELSAN Genel Müdürü Ahmet Kuzu da katıldı.

Davetlerine icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, ?10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle sizlerle bir araya geldik. Bu vesileyle sözlerimin başında gününüzü tebrik ediyorum. İnşallah daha nice nice günlerde birlik ve beraberlik huzur ve mutluluk içerisinde bir araya geliriz? dedi.

?HİZMET ETMEK İÇİN KOŞTURUYORUZ?

Belediye olarak kamu adına hizmet ettiklerinin altını çizen Başkan Bilgin, ?Bizler belediye başkanı olarak, belediye çalışanlarımız olarak, diğer kamu görevlileri olarak milletimize hizmet ediyoruz. Devletimizin ve milletimizin bize verdiği yetkiyle milletimize hizmet etmek adına koşturuyoruz. Sizler de şehrin gündeminin takip edilmesi noktasında bizlere ve milletimize yardımcı oluyorsunuz. Hepimizin yaptığı iş kamu görevidir. Her mesleğin kendine göre zorlukları, sıkıntıları, iyi tarafları, güzel tarafları vardır. Bazen sabah 7´den gece 11-12´ye kadar burada çalışan arkadaşlarımızla bir oluyoruz, beraber oluyoruz. Bu günler de aslında bir bahane. Bu bahaneyle sizlerle hasbıhal etmek adına bir araya geldik. Katılımınızdan dolayı hepinize  çok çok teşekkür ediyorum? dedi.

?ELEŞTİRİYE AÇIĞIZ?

Başkan Bilgin, konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: ?Bir ülkede toplumun doğru yönlendirilebilmesi için basının tarafsız, şeffaf ve hiçbir gücün etkisi altında kalmadan doğru bilgilendirme yapması, meslek ilkelerine uygun olarak işini yerine getirmesi en önemli unsurdur. İşimizi yaparken mutlaka eksiğimiz vardır, atladığımız husus vardır, yanlış yaptığımız kararlar vardır. İşte bunun topluma doğru yansıması sizlerin bizlere doğru geri dönüşümünü sağlayacağı bilgilerle olacaktır. Bizler siyasetçiler olarak, kamu görevlileri olarak yaptığımız iş icabı eleştiriye açığız. Kendi adıma söylüyorum eleştiriden çekinmeyen, eleştiriden korkmayan doğru eleştirinin bize doğru işler yaptıracağına inanan bir arkadaşınız olarak söylüyorum; basınımızın bize yol göstereceği eleştiri her zaman bizim işimizi daha iyi yapmamızı sağlayacaktır. Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Hepimiz Sivas´tayız. Allah nasip ederse ömrümüzü de Sivas´ta tamamlayacağız. Dolayısıyla hepimiz işimizi iyi yaptığımız zaman ortak paydamız olan Sivas kalkınacaktır, Sivas iyi bir noktaya gelecektir. Sivas´ta yaşayan hemşehrilerimiz mutlu olacaktır. Bu işi yaparken de sizin asli göreviniz toplumu bilgilendirmek. Bizlerin yaptığı hizmetleri, yapılan icraatları topluma anlatıyorsunuz. Yapılan hizmetlerin olumlu olumsuz geri dönüşlerini de biz sizler aracılığıyla takip ediyoruz. Bu noktada gazetecilerimiz, basın mensuplarımız bu işi meslek ilke ve ahlakına uygun yaptığı müddetçe her zaman biz değer veririz, vermeye de devam ederiz. Çünkü biz aynı gemideyiz. İşimizi iyi yapma noktasında da hepimize büyük görevler düşüyor.?

?ŞEHRİMİZDE GÜZEL BİR AMAÇ BİRLİKTELİĞİ VAR?

Önümüzdeki günlerde basın mensuplarıyla tekrar bir araya geleceklerinin altını çizen Başkan Bilgin, ?Çünkü biz inanıyoruz ki şehrin ortak hafızasını, şehrin dinamiklerini, şehrin değerlerini ne kadar hizmetimize yansıtırsak o kadar başarılı oluruz. Bunu yapmanın yolu da bu gibi toplantılarda karşılıklı görüş alışverişinde hasbıhal ederek ortak paydamız Sivas üzerine çalışmaktır. Bizler görev yaparken milletimizin bize verdiği yetkiyle ve devletimizin bize emanet ettiği bütçeyle hizmet ediyoruz. Temel görevimiz ehliyet ve liyakatten ayrılmadan şeffaf, hesap verilebilir, katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla birlikte herkese ve her kesime adaletli hizmet etmektir. Bunun kontrolünü de siz basın mensuplarımız aracılığıyla milletimiz yapacak.  Hangi işi yaparsak yapalım işimizi çok iyi yapmalıyız. İşini en iyi şekilde yapan kimse devletini milletini en iyi seven odur. Bu duygu ve düsturla çalışıyoruz. Şehrimizde güzel bir amaç birlikteliği var. Ortak hedef ve ortak hedeflere de hep birlikte yürüme anlayışı var. Şehre hizmet eden tüm kurum ve kuruluşlarla, siyasilerimizle, sivil toplum örgütlerimizle ve siz çok değerli basın mensuplarımızla bu amaca hep birlikte yürüyelim. Makamlar gelip geçicidir. Bu makamlar bir gün bitecek, hayat da bir gün bitecek; milletimize ?Allah razı olsun´ dedirtebiliyorsak bize kalacak olan odur. Önemli olan iş üretmektir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm basın çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim etsin? diye konuştu.  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
04.05.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3596+64
2Fenerbahçe3590+58
3Trabzonspor3558+13
4Başakşehir FK3555+10
5Beşiktaş3554+6
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3549-6
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3548-9
10Antalyaspor3545-4
11Adana Demirspor3544+3
12Samsunspor3542-5
13Kayserispor3541-9
14MKE Ankaragücü3539-3
15Fatih Karagümrük3537-2
16Konyaspor3537-14
17Gaziantep FK3535-15
18Hatayspor3534-10
19Pendikspor3533-31
20İstanbulspor3516-42
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!