USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Partinin Gücü Teşkilata Bağlı

Partinin Gücü Teşkilata Bağlı

Partinin Gücü  Teşkilata Bağlı
09-06-2020 07:00
Google News


Oğuzhan SARZEP

AK Parti Sivas il teşkilatı pandemi döneminde normalleşme sürecine yavaş yavaş geçilmesiyle birlikte meydanlarda yerini almaya başladı. Kent meydanında stant açan AK Parti Sivas il teşkilatı, üye kayıt işlemlerine start verdi.

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat, İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya ve Merkez İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay meydanda açılan standı ziyaret ederek teşkilat mensuplarından bilgi aldı. Vatandaşlarla sohbet eden heyet, partileri için destek istedi. 

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Sakarya, ?AK Parti Sivas il teşkilatı olarak Cumhuriyet Meydanında üye kayıt stantlarımızı açmış bulunuyoruz. Tekrardan sahalarda halkımızla buluşmanın coşkusu içerisindeyiz. Durmadan, yorulmadan partimize ve şehrimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Halkımızın partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan güveninin artarak devam ettiğine şahit olduk. Buradan tüm Sivaslı hemşehrilerimizi partimize üye olmaya davet ediyorum? dedi.

İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Polat da ?AK Parti Sivas teşkilatı olarak pandemi sürecini inşallah başarıyla atlatmış olmanın sevincini yaşıyoruz. Pandemi sürecinde evlerimizde kaldık ama artık sosyal mesafelerimizi koruyarak sahaya inmenin vakti geldi diyoruz. İl Başkanlığımız, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve Merkez İlçe Başkanlığımız olarak tüm halkımızı üye kaydı yaptırmak üzere meydana davet ediyorum? diye konuştu.

?BİRLİK İÇERİSİNDE OLDUĞUMUZU GÖSTERMEYE ÇALIŞIYORUZ?

AK Parti teşkilatları olarak her zamanki gibi kent meydanında yerlerini aldıklarının altını çizen Merkez  İlçe Başkanı Muhammed Burak Kuruçay ise ?Koronavirüs günlerinde sosyal mesafeye dikkat ederek, tüm halkımızı stantlarımıza davet ediyoruz. Stantlarımızda üye kayıtlarımız tekrardan başlamıştır. Burada kadın kollarımızın ve gençlik kollarımızın koordinesinde Sivas İl Başkanlığı ve merkez ilçe başkanlığı yöneticilerimizle birlikte milletvekillerimizin desteği ile beraber sahada hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu göstermeye çalışıyoruz? açıklamasında bulundu.

?SİVAS HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM?

2001 yılında kurulduğu ilk günden bu tarafa halkın dertlerine derman olmayı hedefleyen partilerinin şu anda ülke genelinde 10 milyon 400 bin üyesi bulunduğuna vurgu yapan AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu ise  ?İnşallah bu sayıyı önümüzdeki günlerde 11- 12 milyonlara ulaştırmak için Türkiye genelinde AK Parti teşkilatları olarak bir çalışma başlatmış bulunmaktayız. Ülkesinin kaderi ile ilgili, şehrinin kaderi ile ilgili, inandığı şeylerle ilgili söz söylemek isteyen; AK Parti çatısı içinde siyaset yapmak isteyen, Recep Tayyip Erdoğan´a sahip çıkmak isteyen herkesi partimize davet ediyor, tüm Sivas halkına şükranlarımı sunuyorum?  açıklamasında bulundu.

?TEŞKİLAT NE KADAR GÜÇLÜYSE PARTİ DE O KADAR GÜÇLÜDÜR?

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Sivas Milletvekili Semiha Ekinci de ?Burada il teşkilatımızın koordinasyonunda üye kayıtları için açılan standı ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın teşkilatlarımıza vermiş olduğu talimatla birlikte sosyal mesafenizi koruyarak tekrar sahadaki yerimizi alacağız, halkımızla yine kucaklaşacağız, hasbihal edeceğiz. Bu da bunun ilk adımı. Tabii ki bu süreç geçene kadar sosyal mesafemizi koruyarak partimize üye olmak isteyen hemşehrilerimizin daha çabuk ulaşabilmeleri için kent meydanında teşkilatlarımız üye kayıt standı kurdular. Bizler de ziyaret ettik. Halkımızın 18 yıldır olduğu gibi bugün de teşkilatımıza, partimize olan güvenleri üst seviyede. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.  Sağlık kurumumuzun vermiş olduğu kararlar çerçevesinde bundan sonra kongrelerimize ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu vesile ile ben İl Başkanımız Sayın Hakan Aksu nezdinde tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Teşkilat ne kadar güçlüyse parti de o kadar güçlüdür? ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!