USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Projeler Çarşamba Açıklanacak

Projeler Çarşamba Açıklanacak

Projeler Çarşamba Açıklanacak
25-02-2019 07:10
Google News


FATİH TABUR

AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu, partilerinin Sivas Belediye Başkan adayı Avukat Hilmi Bilgin´in proje tanıtım programının Çarşamba günü gerçekleştirileceğini söyledi.  Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum´un da katılacağını belirten İl Başkanı Aksu, AK Parti´nin belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarının da aynı etkinlikte tanıtılacağını dile getirdi. Sivaslıları, Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu´nda gerçekleştirecekleri proje ve aday tanıtım programına davet eden İl Başkanı Aksu, halkın teveccühüyle 31 Mart seçimlerinden zaferle çıkacaklarına olan inançlarının tam olduğunu vurguladı.

PROJELER HAZIR

Proje hazırlık çalışmalarının sona erdiğini ifade eden İl Başkanı Aksu, ?Projeler şu an hazır durumda. 27´sinde Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum Sivas´a teşrif edecekler. Onun da katılacağı toplantıda hem belediye ve il genel meclis üyeleri adaylarımızın tanıtımı yapılacak hem de Hilmi Bey projelerini açıklayacak. 27 Şubat´ta tüm halkımızı Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilecek aday tanıtım ve proje tanıtım toplantısına davet ediyoruz? dedi.

?ÖNEMLİ MESAJLAR VERECEKLER?

10 Mart Pazar günü de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun ilimize geleceğini kaydeden İl Başkanı Aksu, ?Bakanımız Süleyman Soylu´nun katılacağı programı 4 Eylül Kapalı Spor Salonu´nda yapmayı düşünüyoruz. Her iki bakanımızın da Sivas halkı tarafından sevildiğini biliyoruz. Önemli mesajlar vereceklerine de eminiz. Tüm Sivas halkımızı bu programa da davet ediyoruz? diye konuştu.

?ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRARAK

DEVAM ETTİRECEĞİZ?

31 Mart yerel seçimleri öncesi aday belirleme çalışmalarının tamamlandığını anımsatan İl Başkanı Aksu, yaklaşık 3 aydır sahada olduklarını belirterek, ?Şimdi belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyeleri adayları da belli olduğu için onları da sahaya katarak çalışmalarımızı hızlandırarak devam ettireceğiz. Mahalle bazında, esnaf bazında, resmi iş yerleri bazında çalışmalarımızı sürdüreceğiz? açıklamasında bulundu.

?GÜZEL PROJELERLE VATANDAŞLARIMIZIN

KARŞISINA ÇIKACAĞIZ?

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdikleri ziyaretler esnasında Sivaslıların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere AK Parti´ye ve Hilmi Bilgin´e büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydeden İl Başkanı Aksu, ?Allah nasip ederse bu çalışmalarımız 31 Mart´ta da inşallah zaferle neticelenecek. Halkımızın belediyemizden yapılmasını istediği bazı projeler var. Bazı ilave olarak yapılmasını istedikleri şeyler var. Ulaşımla ilgili talepler var. Güzel projelerle vatandaşlarımızın karşısına çıkacağız? ifadelerini kullandı.

?ÇEKİLME SÖZ KONUSU DEĞİL?

Cumhur İttifakı kapsamında AK Parti ya da Milliyetçi Hareket Partisi´nin Sivas Belediye Başkan adaylarından birisinin seçimden çekileceği yönündeki iddialara da yanıt veren İl Başkanı Aksu, ?Biz Cumhur İttifakı´nın içerisindeyiz. MHP ile AK Parti bu ittifakı oluşturmaktadır. 51 ilde ittifak adaylarımızla beraber gidiyoruz. Sivas´ta da il belediyesinde hem MHP´nin adayı hem de AK Parti´nin adayı yarışacak. Bu konuda herhangi bir ittifak yok. Yalnız lokalde bazı ittifaklarımız oldu. Divriği´de AK Parti adayı Cumhur İttifakı´nın adayı olarak gösterildi. Sızır beldemizde de MHP´nin adayı Cumhur İttifakı´nın adayı olarak gösterildi. Bu 2 beldemiz haricinde herhangi bir ittifak söz konusu değil. Herhangi bir çekilme de söz konusu değil. Her bölgede MHP de AK Parti´de kendi adaylarıyla yarışacak. Cumhur İttifakı bizim için çok önemli. Çünkü Cumhur İttifakı masa başında kurulmuş bir ittifak değildir. 15 Temmuz gecesi bu milletin yerli ve milli değerlere sahip vatandaşlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir ittifaktır. Bu ittifak neticesinde de büyük hizmetler yapılmıştır, Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de büyük hizmetler yapılacaktır. Hem MHP, hem biz kendi adaylarımızla yarışa girdik. Seçimlerde başarılar diliyorum? açıklamasında bulundu.

?PARTİMİZE VE ADAYLARIMIZA  DESTEK BEKLİYORUZ?

AK Parti´nin masa başında kurulan bir parti olmadığını söyleyen İl Başkanı Aksu, ?AK Parti halkın göbeğinden çıkan insanların kurduğu bir partidir. Bizim liderimiz ve kadrosu sadece levhasını asmıştır, 17 yıllık süreç içerisinde de bu ülkeye büyük hizmetler yapmıştır. Aynı zamanda şehrimize de büyük hizmetler yapmıştır. Bununla beraber 10 yıllık AK Parti belediyeciliğinde Sivas gerçekten önemli hizmetler aldı. Başka dönemlerde sadece bir tanesi yapılsa seçim kazandıracak icraatların çok daha fazlasını Sami Başkan gerçekleştirdi.  Hem yerel hükümet hem de merkezi hükümetin Sivas´a verdiği değer ortadadır. Allah nasip ederse 31 Mart tarihinde halkımızın teveccühüyle seçilecek olan Hilmi Başkanımız Sivas´a yapılan bu hizmetleri katlayarak devam ettirecektir. Çok ehemmiyetli hizmetler yapacaktır, önemli projeleri hayata geçirecektir. Onun için saygıdeğer hemşehrilerimizden 31 Mart´ta partimize ve adaylarımıza  destek bekliyoruz? diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3390+56
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Çaykur Rizespor3348-6
7Kasımpaşa3346-4
8Antalyaspor33450
9Alanyaspor3345-3
10Sivasspor3345-5
11Adana Demirspor3341+5
12Samsunspor3339-6
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3336-13
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!