USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

SİVAS´A MODERN HAL YAPILACAK--VİDEO

SİVAS´A MODERN HAL YAPILACAK--VİDEO

SİVAS´A MODERN  HAL YAPILACAK--VİDEO
22-10-2020 07:00
Google News


Zeliha ALDIKAÇTI

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yeni yapılacak olan Toptan Sebze Hali projesi için esnaflarla bir araya geldi.

Yapıldığında önemli bir ihtiyacı karşılayan şehrin gelişimi ile şehir merkezinde kalan günümüz şartlarında ise ihtiyaca tam olarak cevap vermeyen Toptan Sebze Hali için Sivas Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı. Yeni proje çalışması öncesinde Başkan Bilgin, Toptan Sebze Halindeki esnafları ziyaret ederek proje için esnafların görüş ve önerilerini aldı.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Toptan Sebze Hali Dernek Başkanı Arif Dalkürek, ?Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin´e ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Başkanımız uzun zamandır bu ziyareti gerçekleştirmek istiyordu ancak koronavirüs nedeniyle bugüne kısmet oldu. Başkanımız fikir alışverişinde bulunmak için burada kendisine tekrar teşekkür ediyorum.? dedi.

Başkan Bilgin ise ?Belediye Başkanlığı süremiz boyunca farklı bölgelerde farklı kesimlerle esnaflarımıza bir araya gelerek sektörü, sorunları, talepleri, yapılacakları konuşuyoruz. Bunun faydası Sivas´a yaptığımız hizmetlerde hizmetin, projenin doğru ve toplumsal karşılığı bulunmasını amaçlamamız. Sonuçta kamu kaynağı kullanıyoruz böylelikle kamu kaynağını doğru ve etkili kullanmayı hedefliyoruz.? dedi.

?Sebze halimizdeki esnaflarımız ilimizin sebze meyve ihtiyacını karşılamaya çalışıyor? diyen Başkan Bilgin, ?Sıkıntılarınız var, bunların farkındayız. Hem bunları gidermek hem de daha kalıcı, daha radikal önlemler almak için Sivas´a yakışır yeni çağın getirdiği özellikleri taşıyan bir toptan sebze hali yapma projemiz var. Sizlerle bunu istişare edelim istedik. Mevcut sebze halimizin sorunları düzenleme yaparak bitmiyor.  36 yıllık bir yer burası, toptan sebze halini şehrin çok uzağına götürmeden hem esnafımızın hem de hemşehrilerimizin kolay ulaşacağı bir yere taşıyarak ihtiyaca cevap veren, karışıklığın giderildiği bir sebze halini inşa etmek istiyoruz. Bunu yaparken de söylediğimiz gibi talepler,  beklentiler, istekler, önerilerinizi alarak planlayalım düşüncesiyle buradayız.? dedi.   

Başkan Bilgin, ?Sivas´a uygun modern bir toptan sebze hali kazandıralım istiyoruz. Pandemiden dolayı bu çalışmayı beklettik. Buranın fiziki sorunlarını giderebiliriz. Bu bizim için kolay ancak biz kolay olanı değil doğru olanı, ihtiyaç olanı yapalım istiyoruz. Sizlerle mutabık kalırsak gelecek sene yaz sonunda sizleri modern bir hal kompleksine kavuşturacağız? açıklamasında bulundu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19.04.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!