USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Sivas´ımız İçin Çalışıyoruz

Sivas´ımız İçin Çalışıyoruz

Sivas´ımız İçin  Çalışıyoruz
15-01-2021 07:00
Google News


Hayrullah AĞKAŞ

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin kurum ziyaretleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Sivas Adliyesini ziyaret ederek görevli personellerle bir araya geldi. Tek tek kurum personellerini ziyaret eden Başkan Bilgin istek ve taleplerini dinledikten sonra çeşitli hediyeler verdi.

Gönül belediyeciliği anlayışıyla başlatmış olduğu ziyaretler kapsamında ilk olarak Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı´yı ziyaret eden Başkan Bilgin, burada çalışan personele hediye takdim ederek; 2021 yılının hayırlı, bereketli bir yıl olması temennisinde bulundu.

Kurum personelleri ile birlikte öğle yemeğine katılan Bilgin; ?Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İnsanlık tarihi bir imtihandan geçiyor. Hepimiz bu noktada üzerimize düşen görevleri yerine getirmemiz gerekiyor. 2021 yılında da hayat devam ediyor. Bunun için hep söylüyoruz; maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymamız şart. Özellikle bu dönemde çocuklarımızın sağlık ve sıhhati ile eğitimleri için daha dikkatli olmamız gerekiyor? dedi.

Bilgin, ?Milli Eğitim ile olan ilişkilerimiz hep okullar, öğrenciler ve okuldaki öğretmenler arasında gidiyor. Ancak eğitimin karargâhı, ana beyni burası. Sivas´taki tüm eğitim camiasının altyapısından, müfredatına, okul programlarına kadar her şeyle sizler ilgileniyorsunuz. O yüzden sizlerin görevleri de zor ve meşakkatli. Bu görevde hepinize başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun? dedi.

?Biz şehrimize hizmet etmekle görevliyiz.? diyen Başkan Bilgin, ?Sultan Şehrimizi daha yaşanabilir hale getirebilmek, bu şehirde yaşayan hemşehrilerimizi daha mutlu, daha huzurlu ve daha güvende hissettiği her alanda bir şehir oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Bizim temel misyonumuz bu. Bunu yaparken de tek derdimiz var milletimizin belirlediği gündemden milletimizin beklediği hizmetleri bu şehre kazandırmak. Tek gücümüz var; milletimizin hayır duası, milletimizin bize vermiş olduğu destek. Tüm kurum ve kuruluşlarımızla tüm STK´larımızla ortak akıl dediğimiz istişare dediğimiz kültürü ortaya koyabilirsek bu şehre neler yapabilirsek daha huzurlu ve güvenli hissederler veya ne yapmazsak bu duyguyu sağlayabiliriz. Amacımız her zaman ortak paydada buluşabilmek. Herkesi kapsayan herkese faydası olacak hizmetleri projeleri şehrimize kazandırmak istiyoruz. Bu noktada bizim en büyük paydaşımız bize yol göstericimiz dün bizi eğiten okullarda çilemizi çeken derdimizi üstlenen bizi bu günlere getiren yetiştiren öğretmenlerimiz ve eğitim camiası. Bu noktada sizlerin öğretmenlerimizin, eğitim camiamızın bizlere vereceği büyük destekler var fikirler var projeler var. Her zaman söylediğimiz gibi biz bazen göremeyebiliriz, eksik kalabiliriz ama bu noktada sizler bizleri uyarır yanlışa yanlış, doğruya doğru derseniz biz de sizden aldığımız gücü yetkiyi en doğru şekilde kullanarak milletimize hizmet etmiş oluruz. Ben ev sahipliğiniz için teşekkür ediyor saygılar sunuyorum? ifadelerini kullandı.

Ziyaretleri için Belediye Başkanı Hilmi Bilgin´e teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı; ?Ne zaman ihtiyaç duysak hemen yardımımıza koşan bir başkanımız var. Hakikaten okullarımızın fiziki koşullarından ekipman eksikliğine kadar ne talep ettiysek geri çevrilmedi. Sivas´ta bu konuda ciddi anlamda kurumlar arası birlik ve beraberlik olduğunu ifade etmek istiyorum. Eğitime katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Sivas´ta gerçekten sosyal belediyeciliği ön planda tutan yönetim anlayışıyla her kesime hitap eden başkanımız, pandemi döneminde de çocuklarımızı unutmadı. Gerek ekipman konusunda gerek tablet konusunda gerekse de okullarımızın altyapısı noktasında hep yanımızda oldu? dedi.

Daha sonra Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Bilgin, İl Müdürü Mustafa Doğan ile bir araya geldi. Kurum çalışanlarını da tek tek ziyaret eden Bilgin görevli personellerle sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi.

Başkan Bilgin´in son durağı Sivas Adliyesi oldu. Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu ile bir araya gelen Başkan Bilgin adliye personelini de ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
Sosyal medyaya mı internet medyasına mı güveniyorsunuz?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28.03.2024
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
CİLALI TAŞ!